1 Ιουλ 2012

Θραύση κάνουν τα ναρκωτικά στην Άρτα

Η Αστυνομία παλεύει όσο μπορεί υπό το βάρος των περικοπών

   Το πρόβλημα με τα ναρκωτικά στην Άρτα έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι κοινό μυστικό ότι αν κάποιος θέλει, μπορεί να προμηθευτεί πανεύκολα διάφορες ουσίες, ειδικά χασίς. Μια βραδινή μπαρότσαρκα είναι αρκετή για να διαπιστώσει κάποιος, δια της οσφρήσεως, πού γίνεται διακίνηση και άμεση χρήση της ουσίας.
   Η Αστυνομία από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί και ό,τι της επιτρέπεται από τις δεδομένες συνθήκες, καθώς είναι υποστελεχωμένη και με ελλείψεις λόγω των περικοπών των δαπανών, για "να τιμήσουμε τις δεσμεύσεις μας".
   Σε μία μόνο ημέρα, προχθές, Παρασκευή 29 Ιουνίου, σε δύο διαφορετικές... περιπτώσεις, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας είχε δύο επιτυχίες στην καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών.
   Το απόγευμα της Παρασκευής, άντρες της Δίωξης συνέλαβαν δύο αδέλφια Αλβανούς, ηλικίας 29 και 19 ετών, επειδή σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους και σε αποθήκη του σπιτιού τους στο Κομπότι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
      • Είκοσι (20) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 20 κιλών και 835 γραμμαρίων.
     • Το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.
     • Ένα αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
     • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα, με τα οποία πραγματοποιούσαν τις παράνομες συναλλαγές τους.
   Αργότερα, το βράδυ της ίδιας μέρας, άντρες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνέλαβαν στην Άρτα τρεις Αφγανούς, ηλικίας 30, 18 και 23 ετών, διότι βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.340 γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών. Απ' ότι διαπιστώθηκε, οι 3 αλλοδαποί βρίσκονταν παράνομα στην Ελλάδα.
   Είναι γεγονός ότι η ανεργία που μαστίζει την περιοχή της Άρτας, η έλλειψη διεξόδου για τη νεολαία, η ελλιπής (λόγω κρίσης) αστυνόμευση, ο μεγάλος αριθμός παράνομων μεταναστών σε συνδυασμό με την μη ύπαρξη δουλειών σε γεωργικές εργασίες, όπου θα μπορούσαν να βιοπορισθούν, συνιστούν ένα εκρηκτικό μίγμα, που πρέπει άμεσα και δραστικά να αντιμετωπισθεί, πριν ριζώσει για τα καλά στον ήδη ταλαιπωρημένο κοινωνικό ιστό της περιοχής.

2 σχόλια:

  1. δε νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες πως περνας απο τις καφετερειες και μυριζει χασις!χαλαρωστε λιγακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον, δεν μίλησα για καφετέριες, για "μπαρότσαρκα" μίλησα...
      Δεύτερον, πώς το είπε ο Γαλιλαίος; Και όμως κινείται; Έτσι το λέω κι εγώ: Και όμως μύρισα!!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.