12 Ιουν 2012

Τι δήλωνε ο Νίκος Χανιάς για τον ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες μέρες; (ΒΙΝΤΕΟ)

- Γιατί μέχρι και τις 5 Ιουνίου δεν είχε πρόβλημα;
- Ερωτήματα που έχουν μόνο μια απάντηση

   Δείτε τι δήλωνε λίγο πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς για την καταστροφή που φέρνει το Μνημόνιο στην Ελλάδα.
   Ο υποψήφιος βουλευτής, η δήλωση του οποίου για το ενδεχόμενο καταστροφής της Ελλάδας εάν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σήμερα αίσθηση, εξηγεί στην κάμερα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ.


   Τα ερωτήματα είναι πολλά και δύσκολα μπορεί να βρεθεί λογική απάντηση, εκτός κι αν...:

   • Επειδή τόσο πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όσο και κυρίως μετά από αυτές ο κ. Χανιάς δεν είχε εκφράσει την παραμικρή... επιφύλαξη για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
   • Επειδή συμμετείχε ενεργά και με προτάσεις σε όλες τις προεκλογικές συσκέψεις της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.
   • Επειδή συμμετέχει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, παρά τη δυνατότητα που είχε, να ζητήσει την εξαίρεσή του από αυτό.
   • Επειδή έχει αρθρογραφήσει μετά τις εκλογές στις 6 Μαΐου, δηλώνοντας ξεκάθαρα την πεποίθησή του ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και η υπερψήφισή του αποτελούν τη μόνη διέξοδο για τη χώρα.
   • Επειδή μέχρι και την Τετάρτη 5/6 συμμετείχε με ιδιαίτερη θέρμη στις προεκλογικές εξορμήσεις του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας (Τετάρτη 5/6 ομιλία στο Διμηνιό, Τρίτη 4/6 περιοδεία σε Τιτάνι, Μποζικά, Καστράκι και ομιλία στη Δάφνη, Δευτέρα 3/6 συμμετοχή του στην κεντρική εκδήλωση στην Κόρινθο κ.ο.κ.).

   Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι:

   • Η στάση του κ. Χανιά αποτελεί ανεξήγητη και ανήθικη πράξη, που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του οποιουδήποτε πολιτεύεται, πόσο μάλλον όποιου επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη.
   • Αναρωτιόμαστε τι συνέβη τις τελευταίες 5 μέρες και άλλαξαν οι πολιτικές απόψεις του Νίκου Χανιά;
   • Γιατί στις τηλεφωνικές επικοινωνίες με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας αναφερόταν στη σειρά που κατέλαβε στη σταυροδοσία της 6ης Μάη και όχι σε πολιτικά ζητήματα;
   • Η φυγομαχία αυτή προσβάλλει βάναυσα όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου (2.100 Κορίνθιες και Κορίνθιοι), όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας που εν δυνάμει είχε κληθεί να αντιπροσωπεύσει στη βουλή.
   • Το να δειλιάζει κανείς μπροστά στο βάρος της κρίσιμης σύγκρουσης είναι ανθρώπινο και δεν το αντέχουν όλοι, το να εγκαλεί όμως όλους όσοι εξακολουθούν να δίνουν τον αγώνα από την πρώτη γραμμή δημιουργεί σε όλους μας περίεργα και αναπάντητα ερωτήματα, που μόνο με όρους αποστασίας μπορούν να απαντηθούν.

6 σχόλια:

  1. Εσύ τηλεβόα είσαι τόσο ανώμαλος που απο δεξιός έγινες αριστερός! Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο! Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν! Ψάξε τρύπα να κρυφτείς! Σαυτή την πουτανα τη ζωή δε θα λέμε και θα γράφουμε οτι μας κατεβάσει το μυαλό! Έχουμε καταστρέψει καθε μορφή δημοκρατίας!! ΟΥΣΤ αριστερα καθήκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατρέπω την τακτική μου να κόβω τα υβριστικά σχόλια, γιατί το δικό σου αξίζει να διαβαστεί απ' όλους!
      Και θα το καθιερώσω κιόλας: Από δω και μπρος, θα κόβονται μόνο υβριστικά σχόλια που αφορούν άλλους. Εμένα, μπορείτε να με βρίζετε όσο θέλετε. Συνέχισε λοιπόν αγαπητέ, δημοκρατικέ μου φίλε...

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χμμμμ... Διακρίνω έναν μην σου πω και δύο πανικούς......
    Φυσικά και δεν θα τα δια γράφεις.....
    Τα γραπτά είναι αυτά που μένουν.....
    Ας τους να βρίζουν....
    Δεν έχουν άλλο τρόπο να διαχειριστούν την ήττα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι αυτός ο Χανιάς ??? Είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ????? είναι συνεργαζόμενος ???? Η είναι απ αυτούς που μπαίνουν στα ψηφοδέλτια μόνο για προσωπικό τους όφελος??? Και όταν (ευτυχώς για εμάς τους υπόλοιπους) δεν βγουν αρχίζουν να βρίζουν τους πάντες και να ους φταίει ο χώρος που δεν τους στήριξε ????
    Χρήστος Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι φυσικό αυτοί που είχαν τη εξουσία για 38 χρόνια να φωνάζουν και να βρίζουν όταν βρίσκονται κάτω από 20%. Αυτοί που ήταν στο 4% μπορούν να ξαναβρεθούν εκεί χωρίς φωνές και τσατίλες. Για πρώτη φορά στην εκλογική ιστορία της Ελλάδας για ότι μας συμβαίνει φταίει το κόμμα που έρχεται και όχι τα κόμματα που φεύγουν. Ενώ πάντα τα προηγούμενα χρόνια τιμωρούσαμε το πασοκ και ψηφίζαμε νδ και το αντίστροφο, τώρα για όλα τα δεινά μας δεν φταίνε οι δύο που κυβέρνησαν 38 χρόνια αλλά οι νέοι που έρχονται να κυβερνήσουν (ακόμα δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών). Ασχετα από τα πιστεύω του καθενός (δεξιά ή αριστερά) τα γεγονότα που έχουν συμβεί δεν αλλάζουν. Δηλαδή,
    Το ποιός κυβέρνησε τόσα χρόνια το ξέρουμε.
    Το ποιός μας έκλεβε το ξέρουμε.
    Το ποιός έκανε σκάνδαλα το ξέρουμε.
    Το ποιός διόριζε τα παιδιά των άλλων και τα παιδιά μας το ξέρουμε.
    Το ποιός ήταν το βύσμα μας στον δήμο το ξέρουμε.
    Εκτός από όλα αυτά, ο παππούς μου λέει ότι όταν μπουν κλέφτες στο σπίτι μας, πρώτα βγάζουμε τους κλέφτες έξω και μετά βάζουμε συναγερμό και αντικλεπτικά. Ο συναγερμός με τους κλέφτες μέσα δεν σε προστατεύει.
    Ο καθένας λοιπόν ας ψηφίσει αριστερά, δεξιά, κέντρο ,αλλά ΟΦΕΙΛΕΙ να διώξει τους κλέφτες από το σπίτι μας.
    Και να λέμε ευτυχώς, που στα 30 περίπου κόμματα που κατεβάζουν ψηφοδέλτιο, οι κλέφτες είναι 2.
    Καλή ψήφο σε όλους
    Φιλικά
    qwerty qwerty

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.