15 Ιουν 2012

Γιώργος Στύλιος: Ο Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός

"Στην Ευρώπη που αλλάζει χρειαζόμαστε αξιόπιστους εκπροσώπους"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαιρετισμός Γιώργου Στύλιου στην ομιλία της Νέας Δημοκρατίας με τον Ευρωβουλευτή και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ κ. Γιώργο Παπανικολάου.

   Ο Γιώργος Στύλιος απηύθυνε χαιρετισμό στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Νέας δημοκρατίας στην Άρτα με ομιλητή τον κ. Γιώργο Παπανικολάου, Ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.
   Έχουμε τη χαρά και την τιμή να... φιλοξενούμε στην πόλη μας έναν νέο άνθρωπο, που εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και κατέγραψε μεγάλες νίκες με τη ΔΑΠ_ΝΔΦΚ στα πανεπιστήμια.
   Βλέπω γύρω μου πρόσωπα όχι μόνο γνώριμα αλλά φιλικά και οικεία, συναγωνιστές και συνοδοιπόρους. Βλέπω γενιές και γενιές αγωνιστών, που περνούσαν τον πυρσό από χέρι σε χέρι. Που κράτησαν όρθια αρχές, αξίες και ιδανικά για δεκαετίες με σκληρούς αγώνες σε δύσκολες εποχές.
   Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, αναμετρώνται δυο κόμματα με διαφορετικές αντιλήψεις, δυο διαφορετικοί κόσμοι. Η Νέα Δημοκρατία πιστεύει στην παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη που αλλάζει και στη δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης δυσμενών όρων του μνημονίου. Επαναδιαπραγμάτευση όρων του μνημονίου μπορεί να γίνει, αλλά με αξιοπιστία, ρεαλισμό και φερεγγυότητα. Η παράταξή μας είχε και έχει ικανούς διαπραγματευτές όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που πέτυχε την ένταξή μας στην ΕΟΚ. Το 2006 ο Κώστας Καραμανλής πέτυχε με πειθώ και διαπραγμάτευση τη χρηματοδότηση με 32 δις ευρώ για το ΕΣΠΑ.
   Στην Ευρώπη που αλλάζει χρειαζόμαστε αξιόπιστους εκπροσώπους για να πετύχουν μέτρα ανάπτυξης που θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας και είμαστε αντίθετοι με εκείνους που σπρώχνουν τη χώρα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη μιζέρια. Η Νέα δημοκρατία έχει προτείνει 18 πολύ συγκεκριμένα μέτρα με τα οποία μπορούν να δοθεί μια πρώτη ανάσα στην ελληνική κοινωνία. Από αυτά 10 χρειάζεται να τα διαπραγματευτούμε και 8 μπορούμε να τα υλοποιήσουμε άμεσα.
   Στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής οι πολίτες θα αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα και με διαφορά. Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας. Οι πολίτες θα διαλέξουν σταθερότητα και Ευρώπη. Θα πουν όχι στις δυνάμεις που επιδιώκουν με τη στάση τους την επιστροφή στη δραχμή και τη φτώχεια. Οι πολίτες θα υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία για να αποκτήσει η πατρίδα μας μια σταθερή, αξιόπιστη και βιώσιμη Κυβέρνηση.

Γιώργος Στύλιος
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Άρτας

2 σχόλια:

  1. Αμβιβάλλω Γιώργο μου αν Θάναι ο Σαμαράς ο επόμενος πρωθυπουργός. Και με την Ν.Δ. πρώτη, ο Αντωνάκης είναι καμμένο και χαμένο χαρτί. Μέχρις εδώ να προλάβουμε. Γιατί αυτός είναι ικανός να διαλύσει εντελώς την χώρα. Τι να κάνουμε, δεν τόχει ο άνθρωπος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέει ο κος Στύλιος "στην Ευρώπη χρειαζόμαστε αξιόπιστους εκπροσώπους" είναι προφανές οτι και μόνο από αυτή την πρόταση καταλαβαίνει κανείς οτι δεν εννοεί τον Αντωνη (κωλοτούμπα) Σαμαρά....Αν βέβαια εννοεί αυτόν τότε καλό είναι να δεί σε κάποιο λεξικό τι σημαίνει το "αξιόπιστος"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.