15 Ιουν 2012

Μήνυμα της Όλγας Γεροβασίλη για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Την Κυριακή ακοίγει μια νέα μεγάλη ιστορική περίοδος για την Ελλάδα και την Ευρώπη

   Δύο μέρες πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου απευθυνόμαστε στους πολίτες του νομού της Άρτας και τους καλούμε να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά. Όπως κάνουν μέχρι τώρα, αγνοώντας τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία και τα ψεύτικα διλήμματα.
   Τον τελευταίο μήνα συναντήθηκα με το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νομού. Με εκείνους, που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Μαΐου και σαφώς με όλους εκείνους, που θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής. Λένε ένα πράγμα, δεν το βάζουμε κάτω. Και εμείς με τη σειρά μας λέμε, ότι δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπεια ενός λαού.
   Ο κ. Σαμαράς σήμερα υπόσχεται ψευδώς, πως θα κάνει όλα, εκείνα, που δεν έκανε το προηγούμενο διάστημα. Μιλά για... επαναδιαπραγμάτευση και δεν μας είπε με ποιους θα διαπραγματευτεί. Με τον ίδιο του τον εαυτό; Με την υπογραφή υποταγής, που έστειλε στην τρόικα;
   Ο λαός δεν τον πιστεύει, γιατί ξέρει, ότι λέει ψέματα. Τα έχει ξαναπεί άλλωστε.
   Ο κ. Βενιζέλος και διάφορα άλλα αμετανόητα στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιμένουν να θέλουν να μείνουν γαντζωμένοι με κάθε τρόπο στην εξουσία. Μόνο αυτό τους ενδιαφέρει, μόνο αυτό διαπραγματεύονται, μόνο αυτό παζαρεύουν αγκαλιά με τη ΝΔ. Μια κυβέρνηση την επόμενη των εκλογών, που θα συμμετέχουν είτε ο ένας, είτε ο άλλος ή και οι δύο μαζί δεν θα είναι κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, αλλά πλυντήριο σκανδάλων και κυβέρνηση εθνικής συνενοχής.
   Ο χρόνος όμως και του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου τελείωσε. Χάσανε. Ο λαός τους κατάλαβε και προχωρά χωρίς αυτούς.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει και σήμερα να απευθύνεται στις δυνάμεις της Αριστεράς. Θα το κάνει και τη Δευτέρα το πρωί ακόμα έχοντας και περισσότερους από 151 βουλευτές.
   Η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν τις εκλογές τι είδους προοδευτική κυβέρνηση εννοεί.
   Όσο για το ΚΚΕ να σταματήσει να βάζει τις φοβίες και τις ανασφάλειες της ηγεσίας του πάνω από το αίτημα του λαού.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ με την ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό το βράδυ της Κυριακής δεν θα φέρει απλά την κυβερνητική αλλαγή, αλλά θα ανοίξει μια νέα μεγάλη ιστορική περίοδο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
   Στην Ελλάδα θα αποκαταστήσουμε τις έννοιες της συμμετοχής, της αξιοπρέπειας, και της δημοκρατίας.
   Θα αποκαταστήσουμε την έννοια της δικαιοσύνης. Θα διερευνήσουμε εξαντλητικά το βίο και την πολιτεία του όσων μετείχαν στις κυβερνήσεις της διαφθοράς. Η Ευρώπη θα αποτελέσει πεδίο κοινωνικών και πολιτικών ανακατατάξεων, που θα οδηγήσουν στην επαναθεμελίωσή της.
   Την Κυριακή η ελπίδα θα νικήσει το φόβο. Ο λαός θα αγωνιστεί με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για να σταματήσει ο κατήφορος και να ξαναβγούμε στο φως.

Όλγα Γεροβασίλη
Υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

2 σχόλια:

  1. gia thn rena doyroy den mas eipes ti ekane sto pasok?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαααααααα η Ρένα στο ΠΑΣΟΚ....αχαχαχααα
    Διάβασε καλύτερα να μάθεις για την πρώην Ρηγίτισσα και μετά άνοιξε το στόμα σου.
    Γεία σου ρε ανώνυμε..
    Φυσικά και ντρέπεσαι να αναφέρεις έστω και το μικρό σου όνομα
    Κατερίνα Γιαρλάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.