14 Απρ 2012

Άξιο ΤΕΚΝΟ της Πρέβεζας η νεαρή υποψήφια του ΠΑΣΟΚ

- Το who is who της όμορφης Αγνής
- Θεωρείται "πουλέν" του Βενιζέλου

    Η Αγνή Σμπόνια γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1986 και πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια ανάμεσα στην Αθήνα και στη Πρέβεζα από όπου κατάγεται.
   Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διδάσκει σε Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο και ταυτόχρονα προσφέρει εθελοντικά, σε Ειδικό Σχολείο.
   Από πολύ νωρίς ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα, συμμετέχοντας στο Συμβούλιο της Σχολής της και εκπροσωπώντας τους φοιτητές στα όργανα της Σχολής και στη σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
   Συγκεκριμένα, σε όλα τα χρόνια των σπουδών της διετέλεσε:...
   -Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
   -Εκπρόσωπος των Φοιτητών στη Γενική Συνέλευση και στο Διοικητικό Συμβούλιο των καθηγητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών.
   -Εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών στη Σύγκλητο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
   -Γραμματέας της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης Παιδαγωγικού.
   Σήμερα στα 26 της χρόνια, έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία και ενασχόληση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η νεότερη εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και παράλληλα Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου.
   Ταυτόχρονα, είναι και το νεότερο μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένη στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Νεολαίας του.
   Η νεολαία, οι γυναίκες, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός και το περιβάλλον είναι οι χώροι που με κάθε ευκαιρία προσφέρει και δραστηριοποιείται.
   Το οικολογικό της πνεύμα είναι γνωστό, αφού συμμετέχει ενεργά μαζί με Μη κυβερνητικές οργανώσεις σε αναδασώσεις σε όλη την Ελλάδα.
   Από το Σεπτέμβριο του 2008 έως σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας του Τομέα Ισότητας. Ενώ ταυτόχρονα από τον Απρίλιο του 2010 είναι μέλος της Γραμματείας του τομέα Παιδείας και Οργανωτικού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. .
   Περήφανη για την καταγωγή της και για τον τόπο της, ασχολείται συνεχώς με τα δρώμενα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και είναι υπεύθυνη Πολιτισμού του Συλλόγου Φαναρίου (Πάργας).

   σημ. Τηλεβόα: Λέγεται ότι η 26χρονη υποψήφια βουλευτής ήταν προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Βενιζέλου και ομολογώ ότι συντάσσομαι πλήρως μαζί του!!!

4 σχόλια:

  1. παδιά πολύ ωραίες οι ανακοινώσεις, έξυπνες, προτότυπές, σαφής και χρίσιμες για το κοινωνικό σύνολο, των υποψήφιων βουλευτών και πολιτικών όπως του Καχριμάνη παράπανω, της ΤVσταρ εδώ, ομως να ρωτήσω κάτι.

    Ποσό κοστίζουν;
    Γιατί αν διαφιμήζετε τζάμπα τη νέα πραμάτια των διεφθαρμένων κομμάτων, δεν είστε απλά γελοίοι δημοσιογραφίσκοι αλλά πραγματικά δοσιλογοι. Έστω και αν καταφεύγω στα λούκια του λαικισμού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω καταλήξει σε ένα αξίωμα: Υποψήφιος που κατεβαίνει με κάποιο κόμμα όπως αυτά λειτουργούν στο ελληνικό κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια ξεπουλάει εκ των προτέρων την αξιοπρέπεια του. Πως αλλιώς να λειτουργήσει κάποιος υπό την εξουσία του αρχηγού του κόμματος που δεν αναγνωρίζει διαφορετικές απόψεις; Πόσο μάλλον σήμερα που ο βουλευτής οφείλει να έχει διαφορετική άποψη από τον αρχηγό του και να ορθώσει αντικατοχικό ανάστημα. Άλλωστε, η διαδρομή του κάθε υποψηφίου πολλές φορές αποτυπώνει τη στάση αυτή: Φοιτητής στην κομματική παράταξη, μετά στη νεολαία του κόμματος και επιτέλους υποψήφιος για τη βουλή. Η πορεία αυτή δεν μπορεί να μας βγάλει από την κατόχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την φωτογραφία και μόνο,φαίνεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της,έχει πολλά να προσφέρει στον τόπο!Κρίμα που και στην Άρτα δεν έχουμε να επιδείξουμε κάτι ανάλογο...Αν και οι υποψήφιοι "υποψήφιοι" βουλευτές αρσενικά και θηλυκά έχουν ανάλογο παράστημα,αλλά τους έφαγαν οι βροντόσαυροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ μου Ανώνυμε 02:10 όχι μόνο είμαι γελοίος και δοσίλογος, αλλά και μ@λάκας, γιατί τζάμπα διαφημίζω το ΤΕΚΝΟ, αντί να ζητήσω το κατιτίς μου...
    Έχω όμως ένα παράπονο: Εγώ σε λέω "Αγαπητέ μου", εσύ γιατί με λες "δημοσιογράφο" είτε δημοσιογραφίσκο, είτε δημοσιογραφάρα, το ίδιο μου κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.