13 Μαρ 2012

Αποτύπωση επιχειρηματικών τάσεων και του τεχνολογικού επιπέδου των επιχειρήσεων στην Ήπειρο

Τετάρτη 14 Μαρτίου, ώρα 11.30 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου

   Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013» εκπονείται από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Ηπείρου η μελέτη «Αποτύπωση επιχειρηματικών τάσεων και του τεχνολογικού επίπεδου των επιχειρήσεων στην Ήπειρο. Εκτίμηση –αξιολόγηση των επιπτώσεων από την υλοποίηση του αναπτυξιακού νόμου στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και της απασχόλησης στην περιφέρεια Ηπείρου. Εκπόνηση σχεδίου δράσεων για ενίσχυση της παραγωγικής βάσης του δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα της Ηπείρου και αντιστοίχηση αυτών στις θεματικές προτεραιότητες του προγράμματος».
   Η παρουσίαση της μελέτης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012, ώρα 11.30 π.μ., στα Γιάννενα, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (πρώην ΕΛΚΕΠΑ), Ν. Ζέρβα 28-30, Στοά Σάρκα, 2ος όροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.