9 Μαρ 2012

ΔΩΡΕΑΝ διανομή πατάτας Χρυσοβίτσας αυτή τη στιγμή στα Γιάννενα

Συμβαίνει ΤΩΡΑ στη κεντρική πλατεία στα Γιάννενα

   Αυτή η ανάρτηση, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί σαν "Χαρμόσυνη ανάρτηση υπ' αριθμ.1", σε συνέχεια αυτού που σας είπα πριν...   
   Σηκωθείτε και τρέξτε λοιπόν να πάρετε, γιατί προβλέπω πως θα γίνουν ανάρπαστες. Διότι, μιας και η διανομή γίνεται στα Γιάννενα, θα χρησιμοποιήσω το Γιαννιώτικο: "Όπου μπέχο, τρέχω"!!!
   Η ανακοίνωση αναφέρει:...
   Από την ομάδα Πατατοπαραγωγών της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Δήμου Μετσόβου, ανακοινώνεται ότι σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 και ώρα 9.00 π.μ. γίνεται διανομή δωρεάν πατάτας στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων (μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας).
   Η διανομή γίνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας των παραγωγών, προκειμένου να ενημερωθούν οι καταναλωτές για την ποιότητα της παραγόμενης πατάτας στη Χρυσοβίτσα, και τις αδιάθετες ποσότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν εξαιτίας του παραεμπορίου, της εκμετάλλευσης του ονόματος «Χρυσοβίτσα» και της διακίνησης πατάτας χωρίς ποιοτικές προδιαγραφές, που συνδέονται με χαμηλό κοστολόγιο. 

1 σχόλιο:

  1. Εμείς εδώ στην Άρτα τίποτα;Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που δύσκολα τα βγάζουν περα και πρέπει όλοι μας να κάνουμε κάτι για αυτό.Ας γίνει επιτέλους κάτι και εδώ.Όλοι έχουμε ανάγκη απο τέτοιες κινήσεις όπως των παραγωγών,σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να έχουμε ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.