12 Μαρ 2012

Ο νέος αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ελληνικού "σοσιαλισμού"

Από τον γιο του Γέρου της Δημοκρατίας στον... γαμπρό του Μπακατσέλου! 

   Ο συμπαθέστατος Βαγγέλης Βενιζέλος διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να ηγηθεί ενός μεγάλου (μην ακούτε τους δημοσκόπους, είναι τσιράκια αλλονών) σοσιαλιστικού κινήματος.


   Κι όπως βλέπετε, μπορεί να νοιώσει όλους τους Έλληνες, που όπως ο ίδιος, διαθέτουν μόνο σε καταθέσεις, λίγο πάνω από 2.700.000 ευρώ. Χώρια τα υπόλοιπα κινητά και ακίνητα.
   Η φωτογραφία είναι από το πόθεν έσχες του λαοπρόβλητου Βαγγέλη. Δεν λέω ότι τα 'κλεψε, δεν λέω ότι δεν τα πήρε προίκα, δεν λέω ότι δεν τα κέρδισε με τις νομικές του υποδείξεις σε κρίσιμες υποθέσεις, απλά λέω ότι μάλλον θα τον δυσκολεύουν λίγο να ταυτιστεί με τον μέσο Έλληνα και να νοιώσει τις αγωνίες,τα προβλήματα, τις ανάγκες του...

   ΥΓ: Τόσα λεφτά κι ούτε σεντ στην Proton Bank; Μάλλον πρόλαβε και τα πήρε!

1 σχόλιο:

  1. Λείπουν από τον κατάλογο ή Κύπρου, η Αλφα η Εμπορική, η Γενική , η ΑΤΕ και μερικές άλλες. Μόλις γίνει πρωθυπουργός λέτε να συνεργασθει μαζί τους.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.