12 Μαρ 2012

Οι δημοτικοί αστυνομικοί της Άρτας προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και κάποιοι δεν την αφήνουν

Ουρές στον 3ο όροφο του Δημαρχείου Άρτας

   Οι μόνοι που δεν φταίνε για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους πεζόδρομους και στα πεζοδρόμια της Άρτας, όπου αυτοκίνητα και μηχανάκια κυκλοφορούν και παρκάρουν προκλητικά και ασύδοτα (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση), είναι τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας. Κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει, αλλά κάποιοι τους... τραβάνε το χαλί!
   Κάντε μια βόλτα ένα πρωινό στον Περιφερειακό και ανεβείτε στον 3ο όροφο του Δημαρχείου. Βγείτε από το ασανσέρ και κοιτάξτε στο διάδρομο στο δεξί σας χέρι. Έξω από δύο γραφεία, θα δείτε κάποιους να περιμένουν με το ροζ χαρτάκι στα χέρια.
   Μόλις φτάσει η σειρά τους, μπαίνουν μέσα και μετά από λίγο ξαναβγαίνουν με χαμόγελο. Εσείς τι λέτε, χαμογελάνε επειδή τους αρνήθηκαν το... χατήρι; 
   Μην απορείτε λοιπόν που οι τζιπάτοι κοντεύουν να παρκάρουν... μέσα στην Παρηγορήτισσα (δείτε την προηγούμενη ανάρτηση).
   'Οσο πιο πολλά τα κυβικά, τόσο πιο εύκολο το χατήρι!

1 σχόλιο:

  1. Οι αστυνομικοί κάνουν καλά τη δουλεία τους, αλλά δεν νομίζεις πως είναι ένα καλό σύστημα για να "μαζεύεις" ψήφους;;;;;
    Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, στο συγκεκριμένο γραφείο κάνει αυτή τη δουλειά από το 1980 !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.