6 Μαρ 2012

Ούτε μνημόσυνο να είχανε στο Δήμο Αρταίων!

Υπάρχει και κοπή κολλύβων; 

   Η φωτογραφία είναι από την κοπή της πίτας του Νομικού Προσώπου την Πέμπτη 1η Μαρτίου, την ίδια ημέρα δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο να ξανανοίξει το Κολυμβητήριο της Άρτας, αλλά τελικά το πήγανε για... Πρωταπριλιά!


   Ίσως γι αυτό να είναι λίγο σαν τεθλιμμένοι συγγενείς. Γιατί, να με συμπαθάτε, αλλά αυτή δεν είναι φωτογραφία γιορτής, είναι η φωτογραφία που λέει: "ν' ανοίξει η γη να μας καταπιεί"!!!
   Και πού να ήξεραν τότε, ότι θα αποκαλύπτονταν και θα το μάθαινε όλη η Άρτα ότι τα χρήματα που εξασφάλισε για το Κολυμβητήριο ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλης Ψαθάς, χάθηκαν στο.. δρόμο! 
   Το γιατί χάθηκαν μη με ρωτάτε εμένα. Ρωτήστε αυτούς που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι για την καλή λειτουργία του Δήμου. Εγώ αρκετά έγραψα όλες αυτές τις ημέρες γι' αυτό το θέμα. Έγραψα για το κλείσιμο, έγραψα για τις αντιδράσεις, έγραψα και για τα... άφαντα 50.000 €.  Θα επανέλθω μόλις υπάρξει κάτι νεώτερο, κι ας είναι κι απ' το... Παλιοκάτουνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.