1 Μαρ 2012

Χρηστικές πληροφορίες για το παγοδρόμιο της Παρηγορήτριας

- Ως πότε θα παραμείνει;
- Πόσο θα είναι το εισιτήριο;

   Πάρα πολλοί γονείς ζητούν να ενημερωθούν (προφανώς διαβιβάζουν τις ερωτήσεις των παιδιών τους), για διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την λειτουργία του παγοδρόμιου. Συγκέντρωσα λοιπόν διάφορες πληροφορίες και σας τις καταθέτω:

Ερώτηση: Γιατί ενώ είχε πάρει άδεια να ξεκινήσει στις 25/2 θα κάνει τελικά εγκαίνια την Παρασκευή 2/3;
Απάντηση: Επειδή, λόγω του τριήμερου της Καθαρής Δευτέρας, επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς για τις νταλίκες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μεταφερθούν τα μηχανήματα από την Αθήνα.

Ερώτηση: Μήπως γι' αυτό τον λόγο θα ζητήσει παράταση της άδειας λειτουργίας του, ώστε να "κερδίσει" και από τις διακοπές του Πάσχα;
Απάντηση: Το παγοδρόμιο έχει άδεια λειτουργίας μέχρι 31/3. Δεν θα παραμείνει περισσότερο, για τον απλούστατο λόγο ότι ο επιχειρηματίας έχει κανονίσει μετά να μεταφέρει το παγοδρόμιο στην Κέρκυρα και είτε μας αρέσει είτε όχι η Κέρκυρα το Πάσχα είναι πολύ πιο ελκυστική (και κερδοφόρα) από την Άρτα!

Ερώτηση: Πόσο είναι το εισιτήριο; Τι παίρνω με αυτά τα λεφτά;
Απάντηση: Το εισιτήριο θα είναι κλιμακωτό. Η πρώτη ώρα θα είναι 7 ευρώ και μετά θα κοστίζει 4 ευρώ η κάθε ώρα. Από ένα πρώτο ψάξιμο, είναι μάλλον από τις φτηνότερες τιμές που κυκλοφορούν, η συνηθισμένη τιμή είναι 8-10 ευρώ. Επίσης έμαθα ότι δόθηκαν πολλά δωρεάν εισιτήρια στο Δήμο, φαντάζομαι για να μοιραστούν σε παιδιά γνωστών (κοίτα τι καλός που είμαι, να με θυμηθείς στις εκλογές!!!) και θα υπάρχουν και κάποια εκπτωτικά (για αδέρφια κλπ). Τα παγοπέδιλα θα είναι δωρεάν (βρήκα παγοδρόμια που τα χρεώνουν εώς 2 ευρώ) και θα υπάρχουν δύο δάσκαλοι που θα βοηθάνε τους αρχάριους να πατινάρουνε.

Ερώτηση: Πού τα έμαθες όλα αυτά βρε Τηλεβόα;
Απάντηση: Επειδή στο επιχειρηματικό σχήμα του παγοδρόμιου υπάρχει και Αρτινή "συνιστώσα", που την γνωρίζω από τα νιάτα μου (το πρώτο μου μεροκάματο σε ηλικία 18 ετών, από αυτόν το έβγαλα!).

Ερώτηση: Και τότε γιατί "φαγώθηκες" βρε Τηλεβόα με το παγοδρόμιο;
Απάντηση: Με τον επιχειρηματία δεν έχω να μοιράσω τίποτε, ο άνθρωπος τη δουλειά του θέλει να κάνει. Και απ' όσο έψαξα, από πλευράς του έκανε αυτά που όφειλε να πράξει και με το Δήμο και με τη ΔΕΗ. Με το Δημοτικό Συμβούλιο και τους δημοτικούς άρχοντες τα έχω, που λαμβάνουν αποφάσεις απρόσεκτα και ελαφρά τη καρδία, διαβάστε εδώ.

Ερώτηση: Και τι πρέπει να κάνουμε στο μέλλον; Αυτή είναι η Άρτα, αυτούς τους χώρους έχει, τι μπορούμε να κάνουμε;
Απάντηση: Διαβάστε εδώ...

5 σχόλια:

  1. Δεν με βρίσκει σύμφωνο το κείμενο της ανάρτησης γιατί γράφεις ότι το παγοδρόμιο έχει άδεια μέχρι 31-3-2012. Ποια άδεια πήρε και από ποιόν.Με το δημοσίευμα αυτό χαϊδεύεις τα αυτιά των υπεύθυνων που κατάντησαν την Αρτα σαυτό το χάλι.Ποιός τους έδωσε το δικαίωμα να βεβηλώνουν τα ιστορικά μνημεία.Στις 25 Μαρτίου θα γιορτάσει η Παρηγορήτρια και θα έχουν απέναντί τους αυτό το έκτρωμα.Γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν διαμαρτυρήθηκαν για εξαπάτηση!!!! Έπαθαν κιαυτοί ότι οι μνημονιακοί. Δεν διάβασαν, δεν ρώτησαν ,δεν το είδαν,δεν ντρέπονται λιγάκι !!!! Πιοστεύωγ φίλε ότι γνωρίζεις τον επιχειρηματία που είναι πίσω από το παγοδρόμιο και τον λιβανίζεις. Μήπως έχει και καμία σχέση με κανένα αιρετό εκλεγμένο!!!!! Μήπως πρέπει να πάρει θέση και η εφορία Βυζαντινών μνημείων , η Πολεοδομία, η επιτροπή αρχιτεκτόνων ο εισαγγελέας για τις παρανομίες αυτές. Αυτά τα λίγα για τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε,
    με χαρά σε καλωσορίζω στον ΤΗΛΕΒΟΑ. Είναι προφανές ότι είναι η πρώτη φορά που με διαβάζεις, μιας και γράφεις ότι "χαϊδεύω τα αυτιά των υπεύθυνων που κατάντησαν την Αρτα σαυτό το χάλι".
    Για τα υπόλοιπα, για τις υπηρεσίες που κατά τη γνώμη σου πρέπει να πάρουν θέση, δεν θα απολογηθώ εγώ γι' αυτές. Τα ίδια ερωτήματα έχω απευθύνει κι εγώ, αλλά η απάντηση "αγνοείται"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς όσο κι αν φωνάζουμε κι αν διαμαρτυρόμαστε, δεν μας ακούει κανένας.Αυτοί συνεχίζουν απτόητοι τη δουλειά τους. Και γιατί ο επιχειρηματίας δεν έχει καμία ευθύνη,(επειδή είναι φίλος σου); Αλήθεια, μιας και έχεις τόσες απαντήσεις μήπως ξέρεις και τον Εργάτη του παγοδρομίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά πόσοι Εργάτες εργάζονται στο παγοδρόμιο.Εσύ φίλε τα ξέρεις αυτά αλλά κάτι δεν πάει καλά σαυτή την υπόθεση γιατί εκτός από τον Εργάτη του παγοδρομίου να υπάρχει και κανένας εισπράκτωρας η κανένας τυπολάτρης που να γνωρίζει τις όλες διαβουλεύσεις που έγιναν. Εχω την εντύπωση ότι γνωρίζεις πολλά και είναι καλό να τα δημοσιεύσεις εκτός άν έχεις πρόβλημα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη ζωή υπάρχουν δυο ειδών Εργάτες: Το ένα είδος αποτελείται από αυτούς που δουλεύουν για το μεροκάματο. Το άλλος είδος αποτελείται από τους Εργάτες του λαού, αυτούς που "θυσιάζονται" για όλους μας, δουλεύουν για το παντεσπάνι τους και τελικά μας δουλεύουν όλους.
    Τώρα φίλε, εσύ μιλάς για εισπράκτορες και... οδηγούς λεωφορείων! Πολλά ξέρουμε, αλλά όλα φλου και για τώρα και παλιότερα. Τι να κάνω; Να το παίξω Ζούγκλας και να γεμίσω κάμερες την Άρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.