15 Μαρ 2012

Καλούνται οι γονείς αγοριών γεννηθέντων το έτος 1996 στο Δημαρχείο Άρτας

Αφορά αγόρια εγγεγραμμένα στα Μητρώα της Δ.Ε. Άρτας

   Από το Γραφείο Μ. Αρρένων του Δήμου Αρταίων εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία καλούνται οι γονείς των αγοριών γεννηθέντων το έτος 1996 κλάσεως 2017 και είναι γραμμένα στα Μητρώα Αρρένων της Δημοτικής Ενότητας Άρτας (Δ.Κ. Άρτας, Τ.Κ. Κεραματών, Τ.Κ. Λιμίνης και Τ.Κ. Κωστακιών), όπως προσέλθουν μέχρι 31 Απριλίου 2012 στο Δημαρχείο Άρτας (Γραφείο Μ. Αρρένων – Ισόγειο) για να δηλώσουν τις γραμματικές γνώσεις των παιδιών και τη διεύθυνση κατοικίας τους προκειμένου να συμπληρωθούν οι Στρατολογικοί Πίνακες.

1 σχόλιο:

  1. Να πάνε φαντάροι γιατί΄; να φυλάξουνε τί κι απο ποιόν ; είναι ντροπή να υπηρετούν άκαπνα χρυσοπληρωμένα όπλα τα οποία θα τους στείλουν εσαεί στη φτώχεια και την ανεργία ! Διότι όταν ο κόσμος είναι εξαθλιωμένος με τι ηθικό θα πιάσει όπλο ,και ποιός θα μπεί χωρίς ελπίδα πάνω στις πολεμικές μηχανές ,δυστυχώς τα αρματα μόνα τους δεν πολεμάνε .θεωρία και παρέλαση στίς μάχες δέν μετράνε κι απ οπου κι αν το δείς βασικός κανόνας είναι η επιβίωση !! Υπάρχει τέτοια προοπτική -εν καιρώ ειρήνης -για τον σημερινό Νεοέλληνα και πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.