24 Φεβ 2012

Μετά το ΞΕΝΙΑ, ευχάριστη εξέλιξη και για το Τουριστικό Περίπτερο στην Άρτα

Να "ξεσκαλώσουμε" από την κεντρική πλατεία

   Μετά την ευχάριστη είδηση της παραχώρησης του ΞΕΝΙΑ στο Δήμο Αρταίων μέσω τροπολογίας στο Νομοσχέδιο για το Ποδόσφαιρο υπάρχει κι άλλη θετική εξέλιξη, που αφορά άλλο ένα χρονίζον πρόβλημα του Δήμου Αρταίων, το Τουριστικό Περίπτερο στον λόφο της Περάνθης
   Συγκεκριμένα, σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το Δήμο:...


   "Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία νομιμοποίησης του Τουριστικού Περιπτέρου σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από το Ν.4014/2011 περί ρύθμισης αυθαιρέτων κτισμάτων. Ο Δήμος Αρταίων έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το Τουριστικό Περίπτερο εντός του επόμενου τετραμήνου να έχει την βεβαίωση οριστικής ρύθμισης, δηλαδή να έχει νομιμοποιηθεί. Εντός του διαστήματος αυτού ο Δήμος Αρταίων θα ξεκινήσει και τις διαδικασίες δημοπράτησης για την εκμετάλλευση του Τουριστικού Περιπτέρου."

   Σιγά-σιγά αυξάνονται οι ελπίδες ότι θα μπορέσει η ζωή της Άρτας να "ξεσκαλώσει" από την κεντρική πλατεία. Εάν βρεθεί ο τρόπος και αξιοποιηθεί τελικά το ΞΕΝΙΑ και δημοπρατηθεί και το Τουριστικό, θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.
   Αν μπορούσε κιόλας το παγοδρόμιο, που σας έλεγα εδώ, να πήγαινε στην πλατεία Ζέρβα κι όχι "μέσα στα μούτρα" της Παρηγορήτισσας, θα ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.