11 Φεβ 2012

Ξεχείλισε η οργή ή είναι μπανανόφλουδα;

Φτου κακά, πιπέρι!!!

   Η χθεσινή ημέρα ήταν ασυνήθιστη για όλους όσοι δείχνουν έστω και ελάχιστο ενδιαφέρον για τα κοινά, αλλά και για εμένα ως διαχειριστή του ΤΗΛΕΒΟΑ, καθώς το ιδιαίτερα ρευστό πολιτικό κλίμα, το αυξημένο ενδιαφέρον κυρίως λόγω της συμμετοχής Αρτινών πρωταγωνιστών στο θέατρο του πολιτικού παραλόγου και οι συνεχείς επικαιροποιημένες αναρτήσεις του blog, όχι μόνο αύξησαν την επισκεψιμότητα, αλλά οδήγησαν υπερβολικά πολλούς αναγνώστες στο να γράψουν σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις.
   Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω στον σχολιασμό, αλλά επειδή αναγκάζομαι από χθες να διαγράφω συνεχώς σχόλια που γράφουν "τα ακατανόμαστα" (μέχρι στιγμής 127!!!), θέλω να ξεκαθαρίσω, ότι:

   α) Δεν "βγάζω στον αέρα" αισχρολογίες για κανέναν.
   β) Η εμμονή των σχολιαστών και η στοχοποίηση συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών παραγόντων, με τους οποίους έχω βρεθεί "απέναντι" στο παρελθόν, με υποψιάζει στο να σκεφτώ πως πρόκειται για μπανανόφλουδα, μιας και πολλοί με περιμένουν "στη γωνία" και πιθανόν ελπίζουν να μου βάλουν τρικλοποδιά και να βρεθώ εκτεθειμένος. Ευτυχώς ή δυστυχώς, δεν την πατάω τόσο εύκολα.
   γ) Εάν όμως δεν ισχύει το προηγούμενο και απλά η οργή έχει ξεχειλίσει και σας πνίγει για όσα συμβαίνουν γύρω μας, τότε σας παρακαλώ να μη με βάζετε στη δύσκολη θέση να "λογοκρίνω" τα  σχόλιά σας, πείτε αυτό που θέλετε, αλλά πείτε το όπως πρέπει. Σκεφτείτε ότι μπορεί να διαβάζουν τα παιδιά σας ή οι μανάδες σας.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ ,ΚΑΤΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΩΣΚΟΛΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ , ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΩΡΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, αλλά μην τα παραλέμε κιόλας. Ούτε παλιός είμαι, ούτε περγαμηνές διαθέτω.
    Αν και για να πω την αλήθεια, για την επισκεψιμότητα που λες, δεν υπάρχει κανένας -ούτε εγώ- που να δημοσιολογεί (που λέει κι ο μπαρμπα-Νικόλας), που να μην την επιθυμεί.
    Γι' αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε τις... παραξενιές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΘΟΥΣΑΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥ ΤΗΛΕΒΟΑ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΜΩΣ ,ΓΙΑΤΙ ΚΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΙΕΚΡΙΝΟΤΑΝ ΑΠ ΤΟ ΣΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΤΗ ΦΤΗΝΕΙΑ ,ΑΥΤΟ ΝΑΙ, ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΕ ΠΑΡΑΞΕΝΙΑ !!!ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΙΣ Η ΗΔΟΝΗ,
    ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ Η ΔΟΞΑ,
    ΤΩΝ ΔΙ' ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ Η ΑΡΕΤΗ !!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΛΑΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.