6 Δεκ 2011

Στα θλιβερά άδυτα του Δημαρχείου...

Ανείπωτες εικόνες σε ένα βίντεο που δεν θα παιχτεί δημοσίως

   Στο χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο ειπώθηκαν απίστευτα πράγματα και εκτοξεύτηκαν βαριές κατηγορίες όχι μεταξύ αντίπαλων δημοτικών παρατάξεων, αλλά μεταξύ δημοτικών υπαλλήλων.
   Συγκεκριμένα, μέλη του Σωματείου Υπαλλήλων του Δήμου επιτέθηκαν φραστικά εναντίον...

συναδέρφου τους, που είναι Διευθυντής σε Υπηρεσία του Δήμου Αρταίων, κατηγορώντας τον για αντισυναδελφική συμπεριφορά και για απόπειρα επηρεασμού των δημοτικών υπαλλήλων στις πρόσφατες εκλογές της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, μέσω απειλών και υποσχέσεων.
   Οι κουβέντες που ειπώθηκαν ήταν βαριές και όλοι οι παριστάμενοι "πάγωσαν". Το επεισόδιο κράτησε αρκετή ώρα και υπήρχε κίνδυνος κλιμάκωσής του, καθώς οι κατηγορίες μετατράπηκαν γρήγορα σε ύβρεις και απειλές, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θωμάς Τσιρογιάννης να διακόψει την συνεδρίαση και αργότερα να αποβάλλει από την αίθουσα έναν έκ των συμμετεχόντων. 
   Όλο το σκηνικό καταγράφηκε από το κινητό του γράφοντα, αλλά δεν πρόκειται να το... θαυμάσετε. Ο λόγος δεν είναι η παράκληση του δήμαρχου, που ζήτησε από όσους... αποθανάτισαν τη σκηνή με κινητά (ήμουν ο μόνος...), αλλά για δύο βασικούς λόγους: 
   Ο πρώτος είναι ότι παρακολουθώ ανελλιπώς τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. τα τελευταία 6 χρόνια και θλίβομαι κάθε φορά που συνειδητοποιώ ότι "κάθε πέρσι και καλύτερα". Δεν θέλω να συνεισφέρω κι εγώ στην κατρακύλα του. 
   Ο δεύτερος είναι ότι εάν δημοσιοποιηθούν οι διάλογοι και οι σκηνές... απείρου κάλλους, κάποιοι θα πρέπει να κινηθούν δικαστικά εναντίον των καταγγελλόντων τους, πράγμα που δεν θα ήθελα να συμβεί. Οι όποιες διαφορές μεταξύ συναδέρφων υπαλλήλων πιστεύω ότι πρέπει να λύνονται σε Γενικές Συνελεύσεις και όχι σε δικαστικές αίθουσες. 

1 σχόλιο:

  1. Οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αφορούν όλους τους δημότες.Μάλιστα δημοτικά συμβούλια άλλων περιοχών μεταδίδονται ζωντανά από τους τοπικούς σταθμούς ώστε ο κάθε δημότης να λαμβάνει γνώση των τοποθετήσεων των αιρετών αρχόντων.Αν στις συζητήσεις του ΔΣ λέγονται και Γαλλικά τότε καλύτερα ακόμα,αφού με τον τρόπο αυτό διδάσκονται Γαλλικά άνευ διδασκάλου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.