15 Νοε 2011

Ξεκινά η εφαρμογή μισθολογίου και εφεδρείας

- Αναδρομικά από 1ης Νοεμβρίου η εφαρμογή του νέου μισθολογίου 
- Σήμερα λήγει η προθεσμία για το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς. 

   Ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Β. Βενιζέλος στο πλαίσιο των επιστολών που στέλνει προς τους υπουργούς με τις προτεραιότητες ανά υπουργείο, έστειλε επιστολή και  προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ. Ρέππα, που του αναφέρει ότι πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εφαρμογή του νέου μισθολογίου και της εργασιακής εφεδρείας..
   Αναφορικά με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου, από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης υποστηρίζουν ότι από τη δική τους την πλευρά έχουν σταλεί η σχετικές εφαρμοστικές εγκύκλιοι για το βαθμολόγιο, άρα είναι θέμα του Γενικού Λογιστηρίου πότε θα εφαρμόσει το μισθολόγιο (υπολογίζεται ότι η εφαρμογή του θα ξεκινήσει στη μισθοδοσία είτε στα...

τέλη Νοεμβρίου, είτε στα μέσα Δεκεμβρίου, αναδρομικά από την 1η Νοεμβρίου).
   Όσον αφορά την εφεδρεία, σήμερα λήγει η σχετική προθεσμία για το προσυνταξιοδοτικό καθεστώς και πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφέρουν ότι έχουν σταλεί σε όλα τα υπουργεία και στους φορείς του Δημοσίου τα σχετικά έγραφα για την εφαρμογή τόσο του προσυνταξιοδοτικού καθεστώτος, όσο και γενικότερα του θεσμού της εφεδρείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.