12 Οκτ 2011

Δεν υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας με καύσιμα στην Άρτα

- Περιττός ο πανικός και οι ουρές στα βενζινάδικα
- Το Σάββατο ξεκινά η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης

Ουρές δεκάδων αυτοκινήτων σχηματίζονται στα πρατήρια καυσίμων, καθώς οι οδηγοί φοβούνται ελλείψεις, λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα διυλιστήρια.
Όμως κανένας τέτοιος κίνδυνος δεν υφίσταται, καθώς μόνο τα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ είναι κλειστά, ενώ της Motor Oil λειτουργούν κανονικά και εφοδιάζουν την αγορά.
Έτσι, ακόμη κι αν παρατηρήθηκαν κάποιες ελλείψεις, αυτές οφείλονται στην αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών κι όχι στην απεργία.
Σύμφωνα με βενζινοπώλη της Άρτας, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Εάν υπάρξει έλλειψη, τότε αυτό θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα, όταν την Τρίτη θα ξεκινήσει η απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων που θα διαρκέσει 10 ημέρες.
Το Σάββατο, υπενθυμίζεται, αρχίζει η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης η τιμή του οποίου αναμένεται να κυμανθεί στα 0,95 – 1 ευρώ το λίτρο, καθώς ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης διαμορφώνεται φέτος στα 60 ευρώ ανά λίτρο έναντι 21 ευρώ πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.