3 Οκτ 2011

Παραπάζαρο εντός του Δημοτικού Πάρκινγκ.

- Παραεμπόριο εντός του φυλασσόμενου χώρου  στάθμευσης
- Ποιός έχει την ευθύνη φύλαξης και τήρησης της νομιμότητας; 

Είναι γνωστό ότι στον περιβάλλοντα χώρο της εμποροπανήγυρης, έχουν αναπτυχθεί δεκάδες μικροπωλητές, που χωρίς άδεια πουλάνε τσάντες, παπούτσια, ομπρέλες, τρόφιμα και ό,τι άλλο χωράει ο νους σας.
Δεν ξενίζει όμως αυτό ιδιαίτερα, διότι σε πάρα πολλά σημεία της πόλης παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα.

Αυτό όμως που έκανε πάρα πολύ άσχημη εντύπωση και εγείρει διάφορα ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και για την βούληση των αιρετών να πατάξουν το παραεμπόριο που μαστίζει τον εμπορικό κόσμο, είναι η κατάσταση που επικρατεί εντός του ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΥ Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης, που βρίσκεται δίπλα στο παζάρι.
 
Αφού πληρώσετε το τρίευρο για να μπείτε στο πάρκινγκ, θα το διασχίσετε κλείνοντας την μύτη σας και τα μάτια σας, για να αποφύγετε την οσμή και το θέαμα ενός απέραντου αποχωρητήριου.
Ακολούθως, αφού διασχίσετε...

τους αυτοσχέδιους πάγκους, με τσάντες, πορτοφόλια, παπούτσια, φασόλια κ.ά., θα εισέρθετε στον Δημοτικό παιδότοπο, όπου κι εκεί άλλοι μικροπωλητές πουλάνε παιχνίδια και ακολούθως θα προχωρήσετε στον χώρο της εμποροπανήγυρης.
Και όλα αυτά διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια δεκάδων φυλάκων και δημοτικών αστυνομικών, εντός φυλασσόμενου χώρου, όπου την ευθύνη έχει η δημοτική αρχή.
Εάν ο λόγος που δεν τηρούνται τα νόμιμα βαρύνει την ΑΔΑΕ ΟΤΑ ή την Δημοτική Αστυνομία, ουδόλως ενδιαφέρει τους επισκέπτες, οι οποίοι δεν αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις, πριν καλά-καλά μπούνε στον χώρο της εμποροπανήγυρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.