30 Οκτ 2011

Ένωση Συνταξιούχων Ν. Άρτας: "Φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο"!

-Με επιστολή τους διαμαρτύρονται για τις μειώσεις των συντάξεων
- Αποδέκτες και οι βουλευτές Δ. Τσιρώνης και Π. Στασινός

Οι συνταξιούχοι Δημοσίου του Νομού Άρτας, μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχέδιου και την διαγραφόμενη συρρίκωση των επικουρικών τους συντάξεων, στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργο Κουτρουμάνη και στους τοπικούς Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσιρώνη και Παύλο Στασινό, όπου αναφέρουν τα κάτωθι:


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

«Για τη μεταφορά του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων»

"Η Ένωση Πολιτικών Συντ/χων Ν. Άρτας διαμαρτύρεται εντονότατα, διότι, με διάταξη του «Πολυνομοσχεδίου», το Μετοχικό Ταμείο Πολιτ. Υπαλλήλων μεταφέρεται από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί και Βουλευτές της Κυβέρνησης,
Γνωρίζετε ότι το Ταμείο μας είναι ένα ειδικό Ταμείο του Κράτους, το οποίο είναι ανταποδοτικό και λειτουργεί από το 1867 με τις εισφορές των ασφαλισμένων, χωρίς να επιδοτείται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό.
Η ενοποίησή του με άλλα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης θα επιφέρει συρρίκνωση των επικουρικών συντάξεων των Πολιτικών Συντ/χων του Δημοσίου.
Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις στις συντάξεις μας, αρκετά πληρώσαμε τα δύο τελευταία χρόνια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.