28 Οκτ 2011

Θα υπάρξουν κινήσεις διαμαρτυρίας στην παρέλαση της Άρτας;

- Η Γ.Γ. Δ. Μπάστα-Γεωργακοπούλου θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση
- Πρόσκληση στο Facebook για διαμαρτυρία

   Η Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Μπάστα-Γεωργακοπούλου θα είναι η επίσημη εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην Άρτα.
   Εάν θα προστεθεί και η Άρτα στον κατάλογο των πόλεων, όπου υπάρχουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας προς τους εκπροσώπους της κυβέρνησης, αυτό είναι ακόμη άγνωστο.
   Πάντως, εδώ και λίγες ημέρες υπάρχει πρόσκληση στο Facebook από την ομάδα "Αποφασισμενοι Για ολα Αρτινοι" που αναφέρει τα εξής:
 "Εκτιμώντας την κοινωνική πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και την επίδρασή της στο χώρο της παιδείας επιθυμούμε κατά την παρέλαση των μαθητών, στο χώρο των επισήμων να βρίσκετε η Ελληνική σημαία και μόνο αυτή."
   Πάντως δεν θα είναι η πρώτη φορά που στην πλατεία Αγ. Δημητρίου εκδηλώνεται διαμαρτυρία εναντίον πολιτικού προσώπου. Όλοι μας θυμόμαστε την περίπτωση συμπατριώτη μας που προσπάθησε να εμποδίσει τον βουλευτή Άρτας της Ν.Δ., Κώστα Παπασιώζο, από το να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.