30 Σεπ 2011

Χέρι στους μισθούς των οφειλετών βάζει η εφορία!

Κατάσχονται μισθοί και συντάξεις

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται δηλώσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, το μέτρο αυτό εφαρμόζεται ακόμη και σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις και ήδη είκοσι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας έχουν υποστεί κατασχέσεις μισθών από την εφορία για ανεξόφλητα χρέη τους προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΟΣΥΠΑ, Β. Αλεβιζόπουλου:
"Υπάρχουν δάνεια, παιδιά που σπουδάζουν στην επαρχία και υποχρεώσεις. Δεν είναι καθαρά αυτά τα χρήματα που μένουν στους εργαζόμενους. Το χαράτσι για τα σπίτια μας, θα είμαστε σε αδυναμία να το πληρώσουμε, όπως σε αδυναμία θα είμαστε να πληρώσουμε και το φόρο για τους ανέργους του 2010, όπως και την εκκαθάριση του 2011.
Δεν έχει αντίρρηση κανείς να πληρώσει φόρους στο σημείο που είναι η χώρα. Αλλά είναι ανάλγητο και απαράδεκτο να έρχεται το κράτος και να σου παίρνει το εισόδημα διαβίωσης.
Θα οδηγήσει στη φτώχεια των ίδιων των εργαζομένων και θα έχει ως αποτέλεσμα και κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων" είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.