30 Σεπ 2011

Προσοχή: Κυκλοφορούν καλόγριες-"μαϊμού"!

- Συνελήφθησαν 4 στην Πρέβεζα να προσπαθούν να πουλήσουν εικόνες και σύμβολα της Εκκλησίας
- Και στην Άρτα παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα

Σύμφωνα με το Αστυνομικό Δελτίο:
"Συνελήφθησαν, χθες το πρωί (29-09-2011) στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, τέσσερις (4) ημεδαπές, ηλικίας 54, 23, 39 και 50 ετών αντίστοιχα, για απάτη και αντιποίηση στολής.
Ειδικότερα, χθες το πρωΐ στην Πρέβεζα, οι τέσσερις δράστιδες, από κοινού, φορώντας στολή αδελφών ορθόδοξου δόγματος (μοναχών) και επικαλούμενες την ιδιότητα αυτή, παρακινούσαν περαστικούς και θαμώνες καταστημάτων να αγοράσουν από αυτές εικόνες και σύμβολα της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που κατείχαν και διέθεταν προς πώληση.

Και στην Άρτα
Επίσης, τις τελευταίες ημέρες έχουν παρατηρηθεί αντίστοιχα περιστατικά και στην Άρτα και συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι

ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε καφενείο της Λαϊκής Αγοράς μιας "καλόγριας", η οποία μετ' επιτάσεως προσπαθούσε να πουλήσει σταυρουδάκια. Στην άρνηση δε των θαμώνων, η εν λόγω "μοναχή" απομακρύνθηκε ψιθυρίζοντας, κάτω από το μαύρο μαντήλι που έκρυβε τα χαρακτηριστικά της, λόγια που κάθε άλλο παρά με ψαλμούς έμοιαζαν!

Η Αστυνομία συμβουλεύει
Στα πλαίσια της υποχρέωσης της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόληψη και την πάταξη τέτοιων περιστατικών, συμβουλεύουμε τους πολίτες, να μην πείθονται εύκολα με άγνωστα άτομα που τους πλησιάζουν είτε με το πρόσχημα αγορών, είτε ως γνωστοί συγγενών τους, προφασιζόμενοι την εξόφληση χρέους, ασφαλιστήριων συμβολαίων, ηλεκτρικών συσκευών, ανταλλακτικών αυτοκινήτων κ.λ.π., για λογαριασμό των συγγενικών τους προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.