30 Ιαν 2021

Όλγα Γεροβασίλη: Εξαιτίας της κυβέρνησης, η παραγωγή μας έχει την ίδια αξία με τις υποσχέσεις Μητσοτάκη

- Στην Άρτα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι βλέπουν την παραγωγή τους είτε να καταστρέφεται και να μην αποζημιώνονται, είτε να υποτιμάται δραματικά η αξία της
- Μια κυβέρνηση που υπόσχεται τα πάντα και αμέσως μετά εγκαταλείπει τους πάντες


   Πλέον είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει καμία πολιτική τόσο για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και για τις οικονομικές της συνέπειες.
    Στην Άρτα, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι βλέπουν την παραγωγή τους είτε να καταστρέφεται και να μην αποζημιώνονται, είτε να υποτιμάται δραματικά η αξία της.
   Τα απούλητα πορτοκάλια, μανταρίνια και λεμόνια του κάμπου της Άρτας, αποτελούν τα τεκμήρια μιας κυβέρνησης που υπόσχεται τα πάντα και αμέσως μετά εγκαταλείπει τους πάντες.
   Οι αγρότες της Άρτας ζητούν πολιτική λύση. Δυστυχώς για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Άρτας, όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών και των εργαζομένων σε όλη τη χώρα, ο κ. Μητσοτάκης τους αφήνει στην μοίρα που ο ίδιος και η κυβέρνησή του, τους καθόρισαν.
   Εν μέσω αυτής της ασύλληπτης κρίσης, η άμεση στήριξη του αγροτικού πληθυσμού και του χαμένου εισοδήματός του, πρέπει να αποτελέσει βασική προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.