1 Ιαν 2021

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Όλγας Γεροβασίλη και η ιδιαίτερη αναφορά της στην Άρτα

«Αυτοί είναι η μοναδική μας δύναμη για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω»


   Τη χρονιά που πέρασε, οι αντοχές των λαών σ’ ολόκληρο τον πλανήτη δοκιμάστηκαν σκληρά, αλλά και οι κυβερνήσεις δοκίμασαν τα αντανακλαστικά και τις δυνατότητες τους.
   Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι κυβερνώντες εμφανίστηκαν κατώτεροι της συγκυρίας. Έτσι, η υγειονομική κρίση εντάθηκε από εγκληματικές αμέλειες και παλινωδίες και συνοδεύτηκε από δυσανάλογη οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και από κρίση δημοκρατίας.
   Στην περιοχή μας, την Άρτα, το πισωγύρισμα και η υστέρηση της ανάπτυξης, τον τελευταίο 1,5 χρόνο, είναι παραπάνω από εμφανής, καθώς τα έργα βελτίωσης της αγροτικής παραγωγής και στήριξης του πρωτογενούς τομέα βάλτωσαν. Έτσι λοιπόν, η στήριξη των αγροτών παραμένει στη σφαίρα των ευχολογίων και στα Δελτία Τύπου των κυβερνητικών παραγόντων..
   Σα να μην έφτανε αυτό, ώριμα έργα, που αποτελούσαν διαχρονικά αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, πολλά εκ των οποίων έχοντας περάσει ακόμη και από τη φάση της δημοπράτησης, έχουν σταματήσει χωρίς καμία εξήγηση.
   Όλα αυτά δεν είναι επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά συνειδητή επιλογή των κυβερνώντων, ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζουν την Άρτα και τους Αρτινούς. Εμείς παραμένουμε δίπλα στους συμπολίτες μας και διεκδικούμε λύσεις στα προβλήματά τους. Αυτοί είναι η μοναδική μας δύναμη για να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω. Για να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.
   Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αποφασιστικότητα.
   Καλή χρονιά σε όλους και όλες! 

Όλγα Γεροβασίλη
Βουλευτής Άρτας
Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.