27 Δεκ 2019

Στα πόσα ψέματα για τις μπουλντόζες στο Ελληνικό «καίγεται» ο Αδ. Γεωργιάδης; - VIDEO

- Δεν έχουν τέλος τα ψέματά τους
- Δημ. Παπαδημούλης: Λένε ψέματα, με την ίδια ευκολία που αναπνέουν!


   Τα ψέματα του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για το Ελληνικό δεν έχουν τέλος. Μάλιστα επαναλαμβάνονται, ώστε να πιστέψουν όλοι ότι είναι αλήθεια. Ποια αλήθεια, όμως, η σημερινή ή αυτή που υποστήριζε με το ίδιο πάθος μόλις τέσσερις μήνες πριν;
   Εκτίθεται και εκθέτει τη Ν.Δ. ο υπουργός Ανάπτυξης αλλά μέσα στην έπαρση της εξουσίας κανείς δεν φαίνεται να ενοχλείται. "Δεν μπορεί να ακούει συνέχεια τα ίδια ψέματα" είπε ο Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1 και προφανώς εννοούσε τα δικά του.



   Προεκλογικά είχαν κάνει σημαία την επένδυση του Ελληνικού, που δήθεν δεν προχωρούσε εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ που μισεί τις επενδύσεις. Μετεκλογικά, που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην κυβέρνηση για να φταίει... ο κ. Γεωργιάδης διέψευσε όσα ο ίδιος έλεγε λίγους μήνες πριν.
   «Δεν έχω πει ποτέ ότι οι μπουλντόζες θα μπουν στο Ελληνικό έως το τέλος του χρόνου... Να μας κατηγορείται για αυτά που λέμε ευχαρίστως, όχι όμως γι αυτά που δεν λέμε» είπε ο κ. Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 στις 19 Δεκεμβρίου του 2019.
   Μάλιστα επέμενε να πει το ίδιο ψέμα και ο κ. Δελατόλας, ο οποίος προσπάθησε αρχικά να διαφύγει, όχι όμως επιτυχώς και τελικά "ανασκεύασε" κάνοντας το χατήρι του κ. Γεωργιάδη.
   Δεν θα πάμε στα παλαιότερα που είχε πει αλλά στα πρόσφατα... επί δικής του υπουργίας στο Ανάπτυξης, όταν, τον Αύγουστο στο ΣΚΑΪ, δήλωνε αυτό που ορκιζόταν στον ΑΝΤ1 τον Δεκέμβρη ότι ποτέ δεν είπε, ότι δηλαδή, ο "στόχος του είναι να μπουν οι μπουλντόζες εντός του 2019".



   Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται κανείς, στα πόσα ψέματα για το Ελληνικό καίγεται ο Άδωνις Γεωργιάδης;
πηγή

Δημ. Παπαδημούλης: Λένε ψέμματα, με την ίδια ευκολία που αναπνέουν! (Video)


   «Λένε ψέματα, με την ίδια ευκολία που αναπνέουν!» έγραψε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Παπαδημούλης στο twitter, δημοσιεύοντας ένα video μίξη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωγιάδη, σε τηλεπαράθυρο καναλιού να ψεύδεται δημόσια για δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη ότι θα καταργήσει τα δώρα Χριστουγέννων.
   «Δείτε στο μικρό βίντεο, ένα ακόμη κρούσμα αναξιοπιστίας, θράσους και κυνισμού από τους «άριστους» της κυβέρνησης Μητσοτάκη!»

Λένε ψέμματα, με την ίδια ευκολία που αναπνέουν! Δείτε στο μικρό βίντεο, ακόμη κρούσμα αναξιοπιστίας, θράσους και κυνισμού από τους «άριστους» της κυβέρνησης @kmitsotakis! https://twitter.com/marka149133376/status/1210584824530030592 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.