20 Δεκ 2019

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ - VIDEO

«Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς... είστε χειρότεροι από τους αναρχικούς!»
- Το video που τράβηξαν οι γείτονες της οικογένειας, που κακοποιήθηκε και συνελήφθη μέσα στο σπίτι της, αποκαλύπτει τη βία, τα ψέματα Χρυσοχοΐδη και την άθλια σπέκουλα Γεωργιάδη κατά της οικογένειας


   Η στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ, όπως καταγράφηκε ηχητικά από τους γείτονες της οικογένειας Ινδαρέ και έφερε στο φως της δημοσιότητας το Open.
   "Γιατί μας έχετε δεμένους; το δέσιμο είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο δεμένος" ακούγεται να λέει ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές.




   Σημειώνεται ότι από χθες, τόσο με ανακοινώσεις όσο και με επίσημες ενημερώσεις, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιχειρεί να διαψεύσει την πραγματικότητα που έχει καταγραφεί σε φωτογραφίες και βίντεο για την αστυνομική επιχείρηση.
   Εκτός από τους ισχυρισμούς από πλευράς αστυνομίας, στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η κυβέρνηση και κορυφαίοι υπουργοί, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης να φτάνουν στο σημείο να κάνουν σπέκουλα κατά της ίδιας της οικογένειας σε σχέση με την κατάληψη.
   Διαβάστε την ανατριχιαστική απομαγνητοφώνηση, με τα όσα φώναζε στους αστυνομικούς ο δεμένος πισθάγκωνα ο πατέρας της οικογένειας, ενώ ακούγονται και οι κραυγές της μητέρας:

"Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κάνεις δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς.
Δεν είμαστε καλά! Έχετε τρελαθεί τελείως; Έχετε τρελαθεί τελείως; Ντροπή σου!.
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν τους έχουμε μειώσει, δεν τους έχουμε βρίσει, δεν τους έχουμε επιτεθεί. Μας έχουν επιτεθεί. Μας έχουν δείρει. Μου έχουν σπάσει τα γυαλιά και ένα ακουστικό βαρηκοΐας έχει εξαφανιστεί. Περνάνε μέσα από το σπίτι μας χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη. Είναι ντροπή. Σαν κλέφτες. Είναι στο σπίτι η γυναίκα μου μόνη της. Δεν έχουν το δικαίωμα να μπουν από την ταράτσα του σπιτιού, σαν κλέφτες. Στην γυναίκα μου που είναι μόνη κάτω.
«Δεν είμαστε καλά. Έχετε τρελαθεί τελείως; Ντροπή…» ακούγεται κάποια στιγμή η γυναίκα του σκηνοθέτη να φωνάζει.
Καμαρώστε μας όλους, την κατάντια μας εδώ. Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος. Όπου οι μεν βασανίζουν τους δε, με εναλλασσόμενους ρόλους. Τέλειωσε ο παραλογισμός με τους αναρχικούς και τώρα έρχεται ο παραλογισμός με αυτούς που ήρθανε να…"
   Η φωνή του Δημήτρη Ινδαρέ διακόπτεται απότομα...

  Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αστυνομική βία στο Κουκάκι από την Εισαγγελία Πρωτοδικών
   Η παραγγελία του εισαγγελέα προς τον λειτουργό που θα αναλάβει την έρευνα, είναι να συγκεντρώσει και να μελετήσει όλα τα στοιχεία με στόχο την διακρίβωση τυχόν αδικημάτων εκ μέρους των αστυνομικών, ανάμεσα στα οποία και αυτό της σωματικής βλάβης.
    Παράλληλα, πληροφορίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών αναφέρουν, πως κατά την χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση καταλήψεων στο Κουκάκι βρίσκονταν τρεις εισαγγελείς που ήταν παρόντες στις κατ΄οίκον έρευνες, οι οποίες διενεργήθηκαν σύμφωνα με τον νόμο.

   «Εάν μία φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις, τότε ιδού δύο φωτογραφίες, δηλαδή 2.000 λέξεις ως απάντηση στα κατ’ εξακολούθηση ψεύδη του κ. Χρυσοχοίδη», ανέφερε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιάννης Ραγκούσης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, δημοσιοποιώντας 2 φωτογραφίες του χτυπημένου Δημήτρη Ινδαρέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.