19 Ιουν 2019

Κατάμεστη η αίθουσα στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ στην ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία - ΦΩΤΟ

- Μαζική παρουσία αριστερών, προοδευτικών, δημοκρατικών πολιτών και ορισμός Εκλογικής Επιτροπής που θα οργανώσει τον αγώνα μέχρι τις εκλογές
- Όλγα Γεροβασίλη: Στις 7 Ιουλίου θα δοθεί η δημοκρατική απάντηση: Όλοι μαζί μπροστά, όχι στο πισωγύρισμα


   Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/6 η ανοιχτή πολιτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
   Οι αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες της περιοχής μας, έστειλαν με τη μαζική τους παρουσία στη συνέλευση, μήνυμα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και νίκης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
   Στη διάρκεια της συνέλευσης έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλη Τσίρκα, Γρηγόρη Βλάρα, Ελπίδα Μπέκα και Δημήτρη Τάτση και στη συνέχεια ακολούθησε διεξοδική συζήτηση αναφορικά με την καλύτερη οργάνωση της εκλογικής μάχης.
   Από την εκδήλωση προέκυψε μια Εκλογική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα οργανώσει τον αγώνα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
   Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας! Τώρα αποφασίζουμε να προχωρήσουμε μπροστά!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.