16 Μαΐ 2019

ΝΔ: Οι εργολάβοι ξέρουν καλύτερα από τις καθαρίστριες... να καθαρίζουν τα νοσοκομεία! - VIDEO

- Δηλαδή, σύμφωνα με τη ΝΔ, τα ίδια άτομα, με τους εργολάβους, που «έπαιρναν τα λεφτά και δεν τα έδιναν στους εργαζόμενους», δούλευαν καλύτερα
- Το ζοφερό μέλλον που σχεδιάζουν


   «Σαφώς χειρότερη ποιοτικά» είναι η κατάσταση σήμερα στα νοσοκομεία στο θέμα της καθαριότητας, όπως είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας χθες στην ΕΡΤ1, , υπερασπιζόμενος τους εργολάβους.
   Υποστήριξε ότι η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου, δηλαδή το γεγονός ότι οι καθαρίστριες σε πάρα πολλές περιπτώσεις (περίπου στα μισά νοσοκομεία της χώρας), με πιο εμβληματική την περίπτωση του «Ευαγγελισμού», γλίτωσαν από τους εργολάβους και υπέγραψαν απευθείας συμβάσεις με τα νοσοκομεία, έριξε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.



   Δηλαδή, σύμφωνα με τη ΝΔ, τα ίδια άτομα με τους εργολάβους δούλευαν καλύτερα, καθώς «ο ιδιώτης (σ.σ.: ο εργολάβος καθαριότητας) είναι «ειδικός» σε μία εργασία και έχει τεράστιο κέρδος από το να λειτουργεί σωστά», αλλιώς χάνει…
   Το μόνο πρόβλημα, που παραδέχθηκε ως μικρή λεπτομέρεια ο κ. Φωτήλας, είναι ότι «οι άνθρωποι, οι εργολάβοι έπαιρναν τα λεφτά και δεν τα έδιναν στους εργαζόμενους».
   Το ότι αυξήθηκε ο προϋπολογισμός των νοσοκομείων, από τα κέρδη που γλίτωσαν με την αλλαγή του καθεστώτος, δεν το είδε… όπως δεν είδε και τις προσλήψεις στην υγεία που έγιναν τα τελευταία χρόνια. 19.000 μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ από το 2016, ενώ έχουν συμπεριληφθεί στο σχεδιασμό άλλες 2.500 μόνιμες προσλήψεις, όπως είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας…
   Όμως, αυτά για τη Ν.Δ. προφανώς είναι περιττά γιατί το μέλλον είναι: οι εργολάβοι, οι ιδιώτες, γενικά οι... ειδικοί που «ξέρουν»!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.