20 Νοε 2018

Λιβάνια και ψέματα

- Συναντήθηκε ή δεν συναντήθηκε; Τελικά συναντήθηκε. Αλλά έτσι, για να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει...
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Συναντήθηκε ή δεν συναντήθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης με τον αρχιεπίσκοπο. Τελικά συναντήθηκε. Αλλά έτσι, για να εξομολογηθεί και να κοινωνήσει... Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν συμφωνία Εκκλησίας - Πολιτείας, η τραγωδία στην Κυπαρισσία με τρεις μαθητές νεκρούς σε τροχαίο, οι εξελίξεις στη Βρετανία, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Δεν έχει τον Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε μέσω διαρροών και κατόπιν εορτής, τη μυστική συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο», αναφέρει σε σχόλιο του το Μαξίμου - «Δεν έχει τον Θεό του. Η μόνιμη έγνοιά του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα, αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τη στάση του αρχηγού της Ν.Δ. απέναντι στη συμφωνία της Εκκλησίας με την Πολιτεία. (αναλυτικά)

Πόρισμα ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του φαρμάκου: 23 δισ. ευρώ η επιβάρυνση

Προτείνεται περαιτέρω έρευνα από τη Δικαιοσύνη για μια σειρά υποθέσεων, χωρίς όμως να αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα - Διαβάστε ολόκληρο το πόρισμα της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής. (αναλυτικά)

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Καθαρές οι τοξικολογικές εξετάσεις - Αλλάζει ο ποινικός προσδιορισμός για τους κατηγορούμενους

Αλλαγές στο κατηγορητήριο αναμένονται φέρουν τα αρνητικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 33χρονου ακτιβιστή, που έχασε την ζωή του στην Ομόνοια. Πιθανώς αύριο Τρίτη 20/11 η παράδοση του τελικού πορίσματος (αναλυτικά)

Εισαγγελική παρέμβαση για τις ρατσιστικές ύβρεις κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκομένων αδικημάτων, καθώς και ενδεχόμενες παραβάσεις του αντιρατσιστικού νόμου. (αναλυτικά)

Μοσκοβισί: Δεν πρόκειται να υπάρξουν «κακές εκπλήξεις»

Την Τετάρτη στη Βουλή ο προϋπολογισμός, χωρίς περικοπή των συντάξεων - Στις 18/12 αναμένεται η ψήφισή του - Δεν πρόκειται να υπάρξουν "κακές εκπλήξεις" ξεκαθάρισε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, σε συνέντευξη Τύπου μετά το έκτακτο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19/11 (αναλυτικά)

Όφελος 4 δισ. για την κοινωνία

Τα επόμενα βήματα στο οικονομικό πεδίο μέχρι την 3η Δεκεμβρίου (αναλυτικά)

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εξοικονομεί στον πολίτη χρόνο, χρήμα και δυνάμεις, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία από περιττές αναμονές, επισκέψεις και αγωγές χωρίς αποτέλεσμα (αναλυτικά)

Επιδότηση ενοικίου ή στεγαστικού σε 300.000 οικογένειες και παιδιού σε 900.000

Παραλάβαμε την κοινωνική προστασία στα 780 εκατ. ευρώ και έχει ήδη εκτιναχθεί στα 2,5 δισ. ευρώ, σημείωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου  (αναλυτικά)

Επέκταση της κλαδικής συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων στις ξένες αεροπορικές εταιρείες

Την υπουργική απόφαση για την επέκταση της κλαδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας των εργαζομένων στις ξένες αεροπορικές εταιρείες υπέγραψε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. (αναλυτικά)

Πάνω από 700 θέσεις εργασίας άμεσα στην παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης

Εγκρίθηκαν σήμερα οι δύο πρώτες άδειες εγκατάστασης Μονάδων Καλλιέργειας και Επεξεργασίας Τελικών Προϊόντων Φαρμακευτικής Κάνναβης με κοινή απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη (αναλυτικά)

Ποιον εξυπηρετεί η «λάσπη»: Το παραλήρημα του Άδ. Γεωργιάδη και η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής

Στις Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΣΚΑΪ, σε ένα ακόμα παραλήρημα «λάσπης» κατά της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου (αναλυτικά)

Θετικά αξιολογεί η FATF την Ελλάδα, ως προς την καταπολέμηση του «μαύρου» χρήματος

Τα πρώτα συμπεράσματα από την επίσκεψη της FATF στην Ελλάδα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών (αναλυτικά)

Ο Άδ. Γεωργιάδης προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου και την ιστορική μνήμη

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. δεν φαίνεται να θέλει να διασκεδάσει τις παλαιότερες δηλώσεις του, τότε που υιοθετώντας την πλέον ακροδεξιά εκδοχή για τα γεγονότα, υποστήριζε μετ' επιτάσεως ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο - Την «άθλια παρέμβαση» του Άδ. Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην οποία ουσιαστικά επέμεινε στην ανιστόρητη χυδαιότητα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ (αναλυτικά)

Λογικό να ανησυχεί η ΝΔ για τα αποτελέσματα της δικαστικής διερεύνησης

O υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απαντάει εκ νέου στην αξιωματική αντιπολίτευση για την εξέλιξη του χρέους της εταιρείας ELFE, το οποίο κληροδότησαν οι διορισμένες από τη ΝΔ διοικήσεις (αναλυτικά)

Το Νοσοκομείο Σαντορίνης διαψεύδει το «κονκλάβιο» της ΠΟΕΔΗΝ

Το Γ.Ν. Θήρας απαντά σε ανακοινώσεις της ΠΟΕΔΗΝ (αναλυτικά)

Συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ για τα εργατικά ατυχήματα

Συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας και του ειδικού γραμματέα του ΣΕΠΕ με εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ (αναλυτικά)

Τι προβλέπει υπουργική απόφαση για την προστασία αστέγων κατά την περίοδο του χειμώνα

Παροχή κατευθύνσεων για την προστασία αστέγων κατά την περίοδο του χειμώνα δίνει υπουργική απόφαση την οποία υπογράφει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. (αναλυτικά)

520.000 ευρώ για σχολικά γεύματα σε Ραφήνα και Νέα Μάκρη

Δεσμεύθηκε πίστωση, ύψους 520.000 ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας για την κάλυψη των δαπανών παροχής σχολικών γευμάτων σε παιδιά των πυρόπληκτων περιοχών της Ραφήνας και Νέας Μάκρης από τις πυρκαγιές της 23ης και της 24ης Ιουλίου 2018. (αναλυτικά)

Η Περιφέρεια Αττικής τιμά τη Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης

Η Περιφέρεια Αττικής, σταθερά προσηλωμένη στην καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου, μετέχει στις εκδηλώσεις του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ) για τη Διεθνή Ημέρα Τρανς Μνήμης. (αναλυτικά)

Καταγγελία για τη ματαίωση της συνάντησης του Κ. Γαβρόγλου με γονείς και μαθητές στο 2ο ΓΕΛ Συκεών

Η Θεματική Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τις ομάδες εκείνες που κάλεσαν σε αντισυγκεντρώσεις την ίδια ώρα που θα πραγματοποιούνταν η συνέλευση (αναλυτικά)

Στη θεσμοθέτηση Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο προχωράει το υπουργείο Υγείας

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ξανθός: «Θα είναι ένας δημόσιος φορέας ο οποίος θα έχει την επιστημονική εποπτεία όλων των δράσεων, της εκπόνησης και υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού για τον καρκίνο». (αναλυτικά)

Μεγάλη αύξηση στον κύκλο εργασιών της βιομηχανίας τον Σεπτέμβριο

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ (αναλυτικά)

Επί τάπητος το σχέδιο για την ανάπτυξη και εξυγίανση των Επιχειρηματικών Πάρκων Δυτ. Αττικής

Η ανάπτυξη και εξυγίανση των Επιχειρηματικών Πάρκων της Δυτικής Αττικής και η βελτίωση του θεσμικού πλαισίου για τα Επιχειρηματικά Πάρκα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Βιομηχανίας στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής (αναλυτικά)

Αυλαία για την τρίτη δεξαμενή Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα

Και τρίτη δεξαμενή Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου του ΔΕΣΦΑ στη Ρεβυθούσα - Πρόκειται να την εγκαινιάσει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αναλυτικά)

Από το πρόγραμμα των μικροπιστώσεων δεν θα αποκλείεται κανένα είδος επιχείρησης ή δραστηριότητας

Τι αναφέρει ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.