17 Ιουλ 2018

Άδωνη, που πήγαν οι followers σου;;;

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και οι φίλοι του έχασαν δεκάδες χιλιάδες... λαό τις τελευταίες ώρες


   Το twitter προχώρησε πρόσφατα στη διαγραφή πολλών fake accounts. Και αυτό φυσικά μπορεί αρκετούς από εσάς να μην σας ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει πολύ τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, τον κολλητό του και συνεργάτη του, που παλεύει με νύχια και δόντια για μια θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, Θοδωρή Ζερβουδάκη και τον Πρόεδρο και ιδρυτή του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκο Βελόπουλο.
   Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος υπερηφανεύεται καιρό τώρα, για τους χιλιάδες ακόλουθους που έχει στο twitter, έχασε τις τελευταίες ώρες περισσότερους από 10.000 followers. Ο κολλητός του επιχειρηματίας Θοδωρής Ζερβουδάκης περισσότερους από 100.000, ενώ ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος περισσότερους από 17.000.
   Πρόκειται καθαρά για ψεύτικους λογαριασμούς που το twitter διέγραψε. Και, από ότι πληροφορούμαστε, θα υπάρχει και συνέχεια. Μέχρι βέβαια, οι εν λόγω κύριοι να… αγοράσουν νέους followers.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.