22 Μαΐ 2018

Στη σκιά του τρίκυκλου: Όταν στα κανάλια δείχνουν τη βία, αυτά κοιτούν... τον ΣΥΡΙΖΑ - VIDEO

- Από την Πειραιώς στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ένας Τσίμας... δρόμος
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, η κυπριακή ΑΟΖ, ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο...
   Τα δελτία πήραν και πάλι γραμμή από την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και τις δηλώσεις των στελεχών της για να βάλλουν κατά της κυβέρνησης. «Η πολιτική και ηθική νομιμοποίηση της βίας στην Ελλάδα φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα», ανέφεραν από την Πειραιώς και τα κανάλια έσπευσαν να οπτικοποιήσουν το πνεύμα της ανακοίνωσης για πράξεις βίας και γεγονότα του παρελθόντος που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταδικάσει...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:


Από την Πειραιώς στο δελτίο του ΣΚΑΪ, ένας Τσίμας... δρόμος

Παύλος Τσίμας και Σία Κοσιώνη παραδίδουν μαθήματα της θεωρίας των δύο άκρων στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αναπαράγοντας την ανακοίνωση της ΝΔ. (αναλυτικά)
 

«Το αναπτυξιακό σχέδιο, πέρασμα από την ευημερία των αριθμών στην ευημερία των ανθρώπων»

«Η Ελλάδα επιστρέφει και επιστρέφει με σχέδιο, με ευθύνη και με σταθερά βήματα», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την εισαγωγική του ομιλία στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. (αναλυτικά)

Όταν στη ΝΔ έδειχνα τη βία, αυτή έβλεπε την... κυβέρνηση

Ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση, επιστρατεύοντας ξανά τη «θεωρία των δύο άκρων» και σχετικοποιώντας τη βία, προκειμένου να επιτεθεί στην κυβέρνηση, βρήκε η ΝΔ, με αφορμή τη φασιστική επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη - Αφορμή η αναφορά του πρωθυπουργού στο«συμπαγές, σκοτεινό και ακραίο τμήμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» που «στρώνει το χαλί στην άκρα Δεξιά» - Για «χαρακτηριστικό δείγμα της φραστικής μισαλλοδοξίας που προετοιμάζει τραμπούκικες επιθέσεις τύπου Μπουτάρη και ωθεί σε αυτές», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με σχόλιό του. (αναλυτικά)

«Η εποχή των Γκοτζαμάνηδων έχει παρέλθει οριστικά»

«Στημένη» επίθεση κατήγγειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Αλ. Τσίπρα, θα αντιμετωπιστεί με την πιο μεγάλη αυστηρότητα είπε ο πρωθυπουργός. (αναλυτικά)

«Έχουν ευθύνη όσοι κανακεύουν ακροδεξιούς κύκλους»

«Το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό, έχει σχέση με αυτούς που κανακεύουν ακροδεξιούς κύκλους», τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στην επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. (αναλυτικά)

«Βέλτιστη λύση θα ήταν ένα όνομα από αυτά που έχει καταθέσει ο Νίμιτς»

Μη επικοικοδομητική η στάση της ΝΔ, τόνισε ο Δ. Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

«Η αναπτυξιακή στρατηγική της κυβέρνησης τοποθετεί την εργασία στο επίκεντρο»

«Η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η καταπολέμηση της αδήλωτης, υποδηλωμένης και επισφαλούς εργασίας αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να τεθούν τα θεμέλια για μια βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη για τη χώρα», τόνισε, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, στον χαιρετισμό της στη Συνδιάσκεψη για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΓΣΕΕ. (αναλυτικά)

Τι κέρδισε η Ελλάδα στην 4η αξιολόγηση για ΕΝΦΙΑ, εξωδικαστικό, ρύθμιση χρεών, επιδόματα κι επενδύσεις

Η τεχνική συμφωνία είναι στα χέρια μας και περιλαμβάνει πολύ σημαντικές θετικές ρυθμίσεις που κέρδισε η ελληνική πλευρά, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά. Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε για ΕΝΦΙΑ, προνοιακά επιδόματα, εξωδικαστικό συμβιβασμό και ρύθμιση χρεών, τιμές βιβλίων, επενδύσεις fast-track και βιομηχανία. (αναλυτικά)

Γ. Δραγασάκης: Αφετηρία το αναπτυξιακό σχέδιο για τον σχεδιασμό της Ελλάδας του 2030

Στην αναπτυξιακή στρατηγική, ως έναν ολοκληρωμένο και συνεκτικό «οδικό χάρτη» ανάπτυξης, που συγκροτείται από συγκεκριμένα σχέδια και δράσεις, που θα αποτελέσουν τη στέρεη βάση ευρύτερων συγκλίσεων και συναινέσεων, αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννης Δραγασάκης, κατά την τοποθέτησή του στο υπουργικό συμβούλιο. (αναλυτικά)

Ό. Γεροβασίλη: «Καλή η προσπάθεια της ΝΔ αλλά… η Δημόσια Διοίκηση αναβαθμίζεται»

«Η ΝΔ όχι μόνο δεν αντέχει την επιτυχή ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, αλλά κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την υπονομεύσει» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη. (αναλυτικά)

Ο Άδωνις καλεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του... δημοκράτη Ερντογάν

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προκρίνει το παράδειγμα Ερντογάν ως πρότυπο δημοκρατίας; (αναλυτικά)

Ο υψηλός ρυθμός αύξησης των επενδύσεων θα συνεχιστεί το 2018 και 2019

Ο υψηλός ρυθμός αύξησης των επενδύσεων εκτιμάται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι θα συνεχιστεί το 2018 και 2019 με διψήφιους ρυθμούς μεταβολής, επισημαίνει το υπουργείο Οικονομίας. (αναλυτικά)

Δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΜμΕ

Δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντός της εβδομάδας. (αναλυτικά)

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»: Μνημόνιο Συνεργασίας για Μουσεία Εθνικής Αντίστασης στους Κορυσχάδες και τη Βίνιανη

«Βγαίνοντας από μια πολύχρονη περιπέτεια έχουμε ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την ανασύσταση της ιστορικής μνήμης». (αναλυτικά)

Οικονομικό έγκλημα στο Γηροκομείο Αθηνών

Τα στοιχεία που παραδόθηκαν και η έρευνα που ακολούθησε από τη Δικαιοσύνη είναι αποκαλυπτικά του οργίου της διασπάθισης της περιουσίας, που αντί να αξιοποιηθεί για την ευρωστία του ιδρύματος, έγινε «δώρα» σε «φίλους», παρτέρια και παγκάκια στους κήπους και «τεχνικά έργα» που πότε δεν τελείωσαν. (αναλυτικά)

ΟΑΕΔ: 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε πρόγραμμα για την αντιπυρική προστασία

Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. (αναλυτικά)

Την Παρασκευή 25 Μαΐου η πληρωμή του ΚΕΑ

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.