8 Δεκ 2017

ΣΚΑΪ fake news: Παρουσίασαν πλειστηριασμό του... 2012 για «φρέσκο»! - VIDEO

- Αν η προπαγάνδα του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα
- Παρόλο, που ο άνθρωπος το είπε, όχι μία αλλά δύο φορές, ο Οικονόμου συνέχιζε απτόητος να μιλάει για τα ψέματα της κυβέρνησης, όταν ο πλειστηριασμός έγινε επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
- Υπ. Δικαιοσύνης: Κίτρινη στοχευμένη προπαγάνδα

   Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου, για μια ακόμα φορά, ασχολήθηκαν με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.
   Οι απεγνωσμένες προσπάθειές τους να βρουν κάποιον που να έχει ακίνητο κάτω των 300.000 ευρώ -όριο που έχει θέσει για τις πρώτες κατοικίες η κυβέρνηση- το οποίο να τίθεται σε πλειστηριασμό απέβησαν άκαρπες. Όταν όμως η πραγματικότητα δεν βολεύει την προπαγάνδα των ΜΜΕ, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
   Φιλοξένησαν έτσι στην εκπομπή έναν άνθρωπο, του οποίου η πρώτη κατοικία είχε τεθεί υπό τραπεζικό έλεγχο το 2012.
   «Εμένα το σπίτι το πήρε η τράπεζα με πλειστηριασμό το 2012» λέει αυτολεξεί και προσθέτει:
   «... και το 2016 –τέσσερα χρόνια μετά ήρθαν βίαια να με πάρουν ένα πρωινό».
   Όπως προσθέτει μάλιστα έλαβε ειδοποιητήριο το 2012 που γράφει «το σπίτι ανήκει στην τράπεζα και όποτε θέλει η τράπεζα θα βγεις στο δρόμο για να πάρουμε το σπίτι».
   Ακόμα και έτσι όμως, παρά το ότι άκουσε τις ημερομηνίες ο Δημήτρης Οικονόμου δεν πτοείται… και επιμένει:
   «… Σας βγάλαμε σήμερα για να καταδείξουμε το ψέματα των πολιτικών. Διότι εδώ κατηγορούνται συνεχώς δημοσιογράφοι, κανάλια ότι λένε ψέματα. Πως δεν υπάρχουν πρώτες κατοικίες που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Και ότι είναι μόνον βίλες στα βόρεια προάστια».
   Ξέχασε να πει βέβαια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πως το 2012 (δύο φορές το είπε ο άνθρωπος) κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Ούτε ρώτησε όλο αυτό το διάστημα -των 4ων ετών- τι ακριβώς συνέβη.
   Προφανώς αυτό του χάλαγε το αφήγημα!



  Για «κίτρινη στοχευμένη προπαγάνδα» του ΣΚΑΪ κάνουν λόγο στο υπ. Δικαιοσύνης 
   Κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης καταγγέλλουν το νέο περιστατικό fake news, στο οποίο πρωταγωνίστησε και πάλι σήμερα ο ΣΚΑΪ
   «Αν η προπαγάνδα του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με την πραγματικότητα, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα» τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης!
   Οι κύκλοι του υπουργείου αναφέρονται στη σημερινή εκπομπή «Σήμερα», των Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, οι οποίοι, αφού προσπάθησαν -ματαίως- να βρουν κάποιο ακίνητο να πλειστηριάζεται με αξία κάτω των 300.000 χιλιάδων ευρώ - όριο που έχει θέσει για τις πρώτες κατοικίες η κυβέρνηση, φιλοξένησαν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, του οποίου η διώροφη οικοδομή εκπλειστηριάστηκε από την Τράπεζα το 2012, χρονιά κατά την οποία κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Η τράπεζα μετά από συνεχείς παρατάσεις προσπάθησε να εκτελέσει την απόφαση το 2016 και μέχρι σήμερα η απόφαση αυτή δεν έχει εκτελεστεί.
   Ο Δ. Οικονόμου, μάλιστα, με αφορμή το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, παραπονέθηκε επειδή κάποιοι λένε ότι «τα ΜΜΕ λένε ψέματα».
   «Έχει δίκιο» τονίζουν σκωπτικά οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου. «Δεν λένε απλώς ψέματα. Ορισμένα κάνουν κίτρινη στοχευμένη προπαγάνδα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.