8 Δεκ 2017

Πληρότητα 100% στα Τζουμέρκα για τις γιορτές!

Πόλος έλξης η μοναδική Τζουμερκιώτικη ατμόσφαιρα

   Με αφορμή παράκληση Αθηναίων φίλων, να τους βρω κατάλυμα στα Πράμαντα, για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά, ανακάλυψα ότι, εδώ και καιρό, το ενδιαφέρον για κρατήσεις δωματίων στην ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων είναι τέτοιο, που, μάλλον, μόνο σε τυχόν ακυρώσεις κρατήσεων, μπορούν να προσβλέπουν οι φίλοι μου!
   Ευτυχώς, έπεσα σε σχετικό δημοσίευμα, που αναφέρει ότι ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων χαρακτηρίζει ως «άκρως ενθαρρυντική» την πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα της ευρύτερης περιοχής ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
   Σύμφωνα με τους επαγγελματίες της περιοχής, η πληρότητα φθάνει ήδη στο 100%, αλλά υπάρχουν και κάποιες ακυρώσεις. Για το λόγο αυτό ο δήμαρχος, Γιάννης Σεντελές εκτιμά ότι, ακόμη και τώρα, όσοι ενδιαφέρονται μπορεί να βρουν κατάλυμα, επισημαίνοντας παράλληλα πως τα όποια προβλήματα προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία αποκαθίστανται ήδη και οι υποδομές είναι σε καλή κατάσταση.
   Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, όσοι θέλουν να χαρούν τις γιορτές στην μοναδική Τζουμερκιώτικη ατμόσφαιρα, θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή, για να κλείσουν δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.