17 Ιουν 2016

Οι δημο-γέροντες της Άρτας γύρισαν την πλάτη τους στο νέο-δήμαρχο

Προσκλήθηκαν όλοι, προσήλθαν... 3!!!


   Το Δελτίο Τύπου από το Δημαρχείο της Άρτας αναφέρει για την "Πρώτη συνάντηση της «Γερουσίας του Δήμου Αρταίων» με θέμα το Επιχειρησιακό":
   Η πρώτη συνάντηση της «Γερουσίας του Δήμου Αρταίων» πραγματοποιήθηκε χθες (σημ. Τηλεβόα: 14/6) το απόγευμα στο Δημαρχείο Άρτας. Πρόκειται για πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, με στόχο να δοθεί ο λόγος για σημαντικά θέματα του Δήμου σε πρώην πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, τα οποία έτσι θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και θα αποτελέσουν πολύτιμους συνοδοιπόρους στην προσπάθεια που γίνεται για ανάπτυξη της Άρτας σε όλους τους τομείς.
   Στη χθεσινή συνάντηση είχαν προσκληθεί όλοι οι πρώην Δήμαρχοι των Καποδιστριακών Δήμων που συνέθεσαν τον «Καλλικρατικό» Δήμο Αρταίων, οι πρώην βουλευτές, οι πρώην Νομάρχες, οι πρώην Πρόεδροι του Επιμελητηρίου και του ΤΕΙ, ενώ θέμα ήταν η συζήτηση του Επιχειρησιακού Σχεδιασμού του Δήμου Αρταίων για την περίοδο 2014-2019.
   Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος πάνω στα σοβαρά θέματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η ανάπτυξη και η διαχείριση του παραποτάμιου πάρκου, η τουριστική ανάπτυξη και η περαιτέρω προβολή των μνημείων της Άρτας και των αγροτικών της προϊόντων, ενώ ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης ενημέρωσε αναλυτικά για τις κινήσεις που έχουν γίνει σε μια σειρά ζητημάτων που χρονίζουν, όπως η Οριοθέτηση της Κοίτης του Ποταμού Αράχθου και η δημιουργία του Επιχειρηματικού Πάρκου.
   Να σημειωθεί, τέλος, ότι ανάλογες συζητήσεις με την «Γερουσία του Δήμου Αρταίων» πάνω σε σημαντικά θέματα της περιοχής θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.