2 Σεπ 2015

Περί ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση και... Κομισάριων!!!

- ΣΥΡΙΖΑ: Αφού η Κομισιόν δεν ήθελε το 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, να καταργηθεί άμεσα
ΟΚ μαντάμ Κομισιόν;
 
   Για να μην τρελαθούμε κιόλας:
   - Η αύξηση του ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση προέκυψε μετά από επίμονο αίτημα των "θεσμών". 
   - Η συγκεκριμένη αύξηση ψηφίστηκε στις 15 Ιουλίου και από τη Νέα Δημοκρατία, που υποκρίνεται ότι, τάχα μου τάχα μου, μόλις τώρα το κατάλαβε.
   - Τώρα, βέβαια, προεκλογικά, κάποιοι στην Κομισιόν, κάνουν αυτό που πάντα έκαναν: Παρεμβαίνουν στα εσωτερικά της Ελλάδας, προσπαθώντας, για ακόμη μια φορά, να βοηθήσουν τους εκλεκτούς τους να επιβιώσουν και να βάλουν τρικλοποδιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που τους χαλάει τη σούπα και δίνει το "κακό παράδειγμα" και σε άλλους ευρωπαϊκούς λαούς. Έτσι, ισχυρίζονται ότι δεν ζήτησαν αυτοί την αύξηση του ΦΠΑ, αλλά η ελληνική κυβέρνηση το αποφάσισε μόνη της. Προφανώς επειδή είναι... μαζοχίστρια και θέλει να ξεσηκώνονται διαμαρτυρίες εναντίον της!!!
   ΟΚ, ας το δεχτούμε λοιπόν ότι είναι έτσι. Και αφού είναι έτσι, τότε η Κομισιόν δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία αναφέρεται:
  "Μετά και τη δημόσια δήλωση της Κομισιόν ότι δεν ζητήθηκε αύξηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ζητάμε από την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναστολή του μέτρου.
   Είναι πρώτη προτεραιότητα για χιλιάδες νοικοκυριά.
   Σε κάθε περίπτωση, η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα καταργήσει το εν λόγω μέτρο."
    Κανένα πρόβλημα, λοιπόν. ΟΚ μαντάμ Κομισιόν; Μην έρθεις μετά να φωνάζεις περί μη τήρησης συμφωνίας και να βρεθούν ισοδύναμα μέτρα και τέτοια φαιδρά, εντάξει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.