29 Αυγ 2015

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί

Οι βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος μπαίνουν στην πανελλαδική σύσκεψη

- Να μην αφήσει την Ελλάδα να γυρίσει πίσω
- Να παρουσιάσει ένα συνολικό κυβερνητικό σχέδιο που θα δρομολογήσει τις μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα, στη δημόσια διοίκηση, στους θεσμούς και στο κράτος, μεταρρυθμίσεις που, όπως τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, "μόνο μια πολιτική δύναμη που δεν είναι δέσμια συμφερόντων μπορεί να τις σκεφτεί και να τις εφαρμόσει"
- Να διαπραγματευτεί το χρέος, τα "ισοδύναμα" μέτρα, το αγροτικό, να διασφαλίσει την προστασία της πρώτης κατοικίας, τα κόκκινα δάνεια, τις εργασιακές σχέσεις.
- Να βγει μπροστά, να μην αφήσει τα λαϊκά στρώματα βορά στην επίθεση των ακραίων νεοφιλελεύθερων δυνάμεων.
   Οι βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ θα τεθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην πανελλαδική σύσκεψη του κόμματος, που συγκαλείται το Σάββατο 29 Αυγουστου το πρωί, με τη συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής, των μελών των Νομαρχιακών Επιτροπών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
   Οι εργασίες, που σηματοδοτούν ταυτόχρονα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας,  ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής 30 Αυγούστου, με την ψηφοφορία και την εξαγγελία των βασικών γραμμών του παράλληλου προγράμματος. Ένα πρόγραμμα που θα τρέχει παράλληλα με τα μέτρα της συμφωνίας και το οποίο θα αντιρροπήσει τις δυσμενείς επιπτώσεις, κυρίως στους πιο αδύναμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.