27 Μαΐ 2015

Άγνωστες γωνιές του Αμβρακικού -Ένας περίπατος στην Κορωνησία

Ξενάγηση, ομιλίες, έκθεση, περιβαλλοντική περιήγηση, αθλητικές θαλάσσιες δραστηριότητες

   Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας, στο πλαίσιο της δράσης «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, την Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης, το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού, το T.E.I. Ηπείρου Κατεύθυνση Ανθοκομίας - Αρχιτεκτονικής Τοπίου του τμήματος Τεχνολόγων γεωπόνων, την Εταιρία Ανάπτυξης Νοτίου Ηπείρου - Αμβρακικού (ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε.Ο.Τ.Α.), το Ναυτικό Όμιλο Κορωνησίας και την εταιρία υπαιθρίων δραστηριοτήτων TREKKING HELLAS Ηπείρου (Βάση Αράχθου - Τζουμέρκα), θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 και ώρα 10:00 π.μ. στην Κορωνησία, τη δράση με τίτλο: «Άγνωστες γωνιές του Αμβρακικού -Ένας περίπατος στην Κορωνησία»
   Πρόκειται να πραγματοποιηθεί ξενάγηση στα μνημεία της Κορωνησίας (Κούλια, βυζαντινός ναός Παναγίας, Παρεκκλήσι Οσίου Ονουφρίου). Επίσης...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.