13 Απρ 2014

Το αδιαχώρητο στο γλέντι της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής με τους Λαλητάδες - VIDEO & ΦΩΤΟ

Ήταν όλοι εκεί

   Κοσμοσυρροή στο γλέντι της Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής με τους Λαλητάδες. Ήταν όλοι εκεί! Η διάθεση ήταν ανεβασμένη και ο ασταμάτητος χορός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
   Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γλέντι μάς γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τον αγώνα μας, αλλά κυρίως για το μέλλον του τόπου μας! Ένα μέλλον, που μόνο καλό μπορεί να είναι όταν το σχεδιάζουμε όλοι μαζί, με διάθεση και όρεξη για δημιουργία.
   Μετά από αυτή τη βραδιά, συνεχίζουμε με νέα πνοή, με την οποία θα πορευτούμε από εδώ και πέρα, μέχρι η ανατροπή, που όλοι επιθυμούμε, να γίνει πράξη!
Συνεχίζουμε!
Θα νικήσουμε!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Η ανατροπή ξεκίνησε... μετά μουσικής

σημ. Τηλεβόα: Έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο. Πέρασε πολύς κόσμος την Παρασκευή το βράδυ από το Βυζάντιο και μέχρι αργά, δεν έβρισκαν να κάτσουν. Μακάρι να υπήρχε άλλος τόσος χώρος, πάλι δεν θα έφτανε. Κι αν κάποιοι "άλλοι" έμειναν ξάγρυπνοι και έστελναν ανθρώπους για να δουν τι... παίζει, ας κάνουν υπομονή μέχρι αύριο το απόγευμα, που ανακοινώνονται κι άλλα ονόματα: Θα έχουν περισσότερους λόγους να μη μπορούν να κλείσουν μάτι...









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.