16 Απρ 2012

Μακελειό στο Ηράκλειο μεταξύ Βουλγάρων και Ελλήνων

- Αμφιλεγόμενα τα αίτια 
- Νοσηλεύεται 20χρονος Έλληνας σε κρίσιμη κατάσταση 

   Συνέβη σήμερα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα στους Κουνάβους Ηρακλείου και έχει αναστατώσει την περιοχή.
   Τα πρώτα στοιχεία έλεγαν ότι οι τρείς άνδρες από την Βουλγαρία, ηλικίας 45, 21 και 23 ετών, πατέρας και γιοί, είδαν δυο άγνωστους να κινούνται ύποπτα και τους πέρασαν για κλέφτες. Πήραν λοιπόν αξίνες, φτυάρια και τσάπες και άρχισαν να τους χτυπούν ανελέητα, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τον ένα σοβαρά και τον άλλο ελαφρά.
   Όμως τα τοπικά ΜΜΕ δίνουν μια τελείως διαφορετική διάσταση στο συμβάν:...
   Όλα έγιναν όταν οι 2 Έλληνες έκαναν παρατήρηση σε 2 νεαρούς από την Βουλγαρία γιατί έκαναν επίδειξη και φασαρία στους δρόμους του οικισμού Κουνάβους του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων με το αυτοκίνητο τους. Οι επικίνδυνοι ελιγμοί του αυτοκινήτου αναστάτωσαν την περιοχή και οι δύο Έλληνες, 20 και 21 ετών, αφού τους έκαναν παρατήρηση να σταματήσουν, τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν. Οι Βούλγαροι όμως φτάνοντας στο σπίτι τους, ζήτησαν "ενισχύσεις" από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν "να πάρουν το αίμα τους πίσω"...
   Όπως καταλαβαίνετε, όλη η περιοχή σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, είναι ανάστατη και υπάρχουν αρκετοί θερμοκέφαλοι που μιλούν για βεντέτα και αντίποινα.
   Το γεγονός πάντως είναι ότι 2 νεαροί έκαναν "μαγκιές" νυχτιάτικα μέσα στο χωριό, 2 άλλοι νεαροί το πήραν προσωπικά και αντέδρασαν, οι 2 πρώτοι με ενισχύσεις και θιγμένοι ζήτησαν τον λόγο και τελικά ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Νευροχειρουργική κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
   Εάν ήταν όλοι τους Κρητικόπουλα, θα μιλάγαμε για τις ιδιαιτερότητες της Κρητικής συμπεριφοράς, τώρα που κάποιοι είναι Βούλγαροι, δικαιολογούμε πλήρως, έστω και υποσυνείδητα, την στάση των 2 Ελληνόπουλων.
   Πείτε το, έτσι δεν είναι;
  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.