6 Μαΐ 2024

Το πρόγραμμα της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στην Άρτα

Τετάρτη 8 Μαΐου το πρωί, στο πλαίσιο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ήπειρο


   Την Άρτα θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ήπειρο.
   Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής: 

   10:30-11:30: Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας στο Επιμελητήριο Άρτας.

   11:30-12:30: Συνάντηση με πολίτες στο Café Maxim, στην κεντρική πλατεία της Άρτας και περιοδεία στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολίτες και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για τα κύρια προβλήματα της καθημερινότητας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την επίλυσή τους.

   12:30-13:30: Ξενάγηση στο εμβληματικό Βυζαντινό Μνημείο της Παναγίας της Παρηγορήτισσας και συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων στην αρχαιολογία.

   Στη συνέχεια, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πριν την αναχώρησή του για τα Ιωάννινα, επόμενο σταθμό της περιοδείας του στην Ήπειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.