5 Σεπ 2013

31χρονος νεκρός σε τροχαίο στον Περιφερειακό της Άρτας

Φήμες για κόντρες αυτοκινήτων...

   Όλοι τον ξέραμε τον Νεκτάριο, τον 31χρονο μανάβη. Τρελαμένος με τον κόκκινο Ολυμπιακό και με το κίτρινο SEAT ο Νεκτάριος.
   Χθες το βράδυ όμως, λίγο μετά τις 1, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο φορτηγό, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί άδικα.
   Επισήμως δεν είναι γνωστοί οι λόγοι του δυστυχήματος, αλλά ακούγεται έντονα η πληροφορία για κόντρες αυτοκινήτων.
   Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται πως ο Περιφερειακός της Άρτας χρησιμοποιείται σαν πίστα αγώνων ταχύτητας. Τα Κυριακάτικα απογεύματα, πολύ συχνά στο ύψος του ΙΚΑ, ακούγονται μαρσαρίσματα από αυτοκίνητα που κοντράρονται με αφετηρία το ένα φανάρι και τερματισμό το επόμενο. Είναι θέμα χρόνου να γίνει το κακό.
   Το κακό λοιπόν, αν οι φήμες αληθεύουν, έγινε χθες τη νύχτα, λίγο μετά τις 1, όταν στον περιφερειακό, κοντά στον Μαρινόπουλο, λίγα μέτρα μακριά από την Αστυνομία...
   Η φωτογραφία είναι παλιά, από ένα άλλο τροχαίο που σημειώθηκε "από άγνωστους λόγους" στην Περιφερειακή οδό, στα φανάρια ακριβώς απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο, όταν τότε δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν πάνω στο διάζωμα και στη συνέχεια βρέθηκαν στον παράδρομο που είναι η ΔΕΗ. Είχαν μάλιστα παρασύρει μια διερχόμενη πεζή, που ευτυχώς είχε άγιο και απλά τραυματίστηκε.
   Δεν ξέρω αν το θυμάστε το προηγούμενο περιστατικό. Πιθανώς όχι, μιας και έχουμε την τάση να ξεχνάμε. Ίσως στον επόμενο νεκρό να θυμηθούμε ότι υπήρξε κάποτε μια ανακοίνωση:

Ιωάννινα, 5 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θανατηφόρο Τροχαίο
Σήμερα (05-09-2013) και ώρα 01:10΄ στο 74ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Άρτας – Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο Δ.Χ. Φορτηγό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. 
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος  ενεργεί  το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

16 σχόλια:

  1. to mpourdelo to kratos pou einai?giati den exei ftiaksei mia pista agwnwn stin arta opws k se kathe poli...na pigainoune ekei oi latreis tis taxutitas na vgazoune tin adrenalini tous pros ta eksw...alla tha mou peite pou xwros k xrima gia pista,ftiaksane ton dromo ston lofo peranthis pou stin ousia den eksipiretei tpt para mono ta fagwmena dimosia fraga...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ase mas re file.
    oi trelamenoi kai pista na eixan ta idia 8a ekanan.
    ftiaxame alla pio simantika pragmata sthn poli kai h pista mas elipse
    kai distixos den einai h paidia pou exoume san odigoi to ftaiximo,vourdoula 8eloume kai molis mas piasoun mia fora na mas paroun to diploma gia 1 xrono, kai tin deyteri gia panta.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπουρδελοκρατος σε πείραξε αρουραίε , όχι το γεγονός κάτι δυποδα , λάτρεις τις αδρεναλίνης τρέχουν με χίλια σε σκατο δρόμους όπου συχνά περπατούν παιδιά ηλικιωμένοι .... Anonymous you have failed the city

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν γνωρίζω αν ευσταθεί η πληροφορία ότι το περιστατικό οφείλεται σε «κόντρα» , η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά στην Άρτα και δυστυχώς όλοι αυτοί οι «γκαζοφονιάδες» που επιδίδονται σ' αυτό το «σπορ», οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. Τρέχουν σαν τρελοί, δεν λογαριάζουν τίποτα και κανέναν και σε πολλές περιπτώσεις το θράσος τους δεν έχει όρια, αφού φτάνουν στο σημείο να βρίζουν και να προκαλούν με τη στάση τους, όλους όσους βρεθούν μπροστά τους. Αλήθεια, η τροχαία δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται? Όσο για το παραπάνω σχόλιο περί δημιουργίας πίστας στην Άρτα για να «ξεκαβλώνουν» οι γκαζάκηδες, να πω ότι υπάρχουν πολλά που λείπουν από την Άρτα και αυτό ίσως είναι κάποιο από τα τελευταία που θα έπρεπε να μας απασχολεί (Συμφωνώ βέβαια ότι η δημιουργία της θα ήταν κάτι θετικό). Να είστε σίγουροι όμως ότι και πίστα να υπήρχε οι «γκαζοφονιάδες» θα προτιμούσαν και πάλι τους δημόσιους δρόμους που εκτός από την «κάβλα» τους, γουστάρουν ιδιαιτέρως να κάνουν και το «κομμάτι» τους σε όλους εμάς, «παρουσιάζοντας» τα κωλοφτιαγμένα αυτοκίνητά τους και τα πολλά...«αλογά» τους. Έλεος! Αν τελικά το σημερινό τραγικό περιστατικό είναι αποτέλεσμα μιας τέτοιας «κόντρας», να είστε σίγουροι ότι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα και ίσως και...αθώα! Εκτός αν η τροχαία κάνει τη δουλειά της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σεβάσου λίγο το νεκρό που γράφεις για πίστα αγώνων, ρε αδερφέ. Έλεος, η ταχύτητα σας μάρανε. Αλλά φταίνε αυτοί που σας δίνουν τα διπλώματα και εκείνοι που σας "βελτιώνουν" (εδώ γελάμε) τα αμάξια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα το παιδί! Καλό του ταξίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν φταιει παντα το κρατος φταιει και το κεφαλι μας φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η πίστα μας μάρανε! Σα να λέμε για τους επίδοξους δολοφόνους να φτιάξουμε πεδίο σκοποβολής.Εμείς που ζούμε τον Περιφερειακό βλέπουμε την τραγωδία να ξετιλύγεται μπροστά μας κάθε μέρα. Μόνο οι σερίφηδες της ARTA POLICE βλέπουν αλλού. Έτσι πρόχειρα, μέτρησα οχτώ νεκρούς από την Πλ. Ζέρβα μέχρι τα φανάρια στα Τσιγγάνικα, συν το Νεκτάριο εννιά. Άσε τα ατυχήματα και τους τραυματίες, γιατί κι αυτά κοστίζουν. Όσο για την Τροχαία, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας, έχει καταντήσει ένας εισπρακτικός μηχανισμός για να βγάζει τα έξοδά της και ν' αφήνει κάτι και στο κράτος. Το μόνο που τη νοιάζει είναι να μοιράζει κλήσεις. Σαν τη ΔΕΗ που μαζεύει τα χαράτσια. Κι αν είσαι φιλήσυχος πολίτης, σου κόβουν την κλήση και δεν σου λένε ούτε καληνύχτα, ενώ αν είσαι από τους "γνωστούς" τυγχάνεις της καλύτερης συμπεριφοράς! ...Καλό σου ταξίδι, Νεκτάριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό ταξίδι ρε μάγκα,... Δόκιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό ταξίδι Νεκτάριε, τώρα με φτερά με φτερά θα είσαι ακόμη πιο γρήγορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πας και εσύ αντε καλό ταξίδι και εύχομαι να βρεις και τον Φανουρακο εκεί πάνω να τα λέτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι πως με ενδιαφέρει ή θεωρώ σαν λύση την δημιουργία μιας πίστας ταχύτητας...αλλά έχω την περιέργεια να μάθω αυτοί που επικαλούνται τα "alla pio simantika pragmata sthn poli" να μας λέγανε τι έχουν στο μυαλό τους για να φανεί το επίπεδο και τα κοινωνικά τους οράματα.

    Είναι πολύ εύκολο να "κράζετε" άλλοι το κράτος που δεν χτυπάει καλά τον βουρδουλα και άλλοι αυτούς που τρέχουν για να ικανοποιήσουν την όποια "ανάγκη τους"....και μην μου πει κανείς πως υπερασπίζομαι την καγκουριά και την "αδρεναλίνη" γιατί βλέπουμε καθημερινά και αυτούς που ΔΕΝ είναι λάτρεις της αδρεναλίνης πως συμπεριφέρονται στους δρόμους με το "Εγώ στο σιδερένιο καβούκι μου".
    Η γκρίνια, το κουτσομπολιό και η αντίδραση το μόνο που μπορούν να παράξουν είναι η διατήρηση και ενίσχυση της υπάρχουσας μιζέριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις





    1. Η πιστα ταχύτητας, οπως και πιστα μοτο κρος ειναι εφικτη στον παραποταμιο χώρο
      πιστεύω πως αφού υπάρχει ο χώρος και η κατασκευη του δεν ειναι ολυ δαπανηρή θα μπορουσε ο Δήμος ( κομάται στα χαμομίλια ) μέσω προγραμμάτων να προωθήσει αυτά τα εργα όπως και εργα αθλοπαιδίων στο χώρο αυτό τα οπία εκτός των άλλων θα είχαν και έσοδα για το Δήμο.

      Διαγραφή
    2. έλα να πέφτουν και άλλες ιδέες......εγώ προτεινω λόφο περάνθης..!!!!
      πίστα dragster !!! νοσοκομείο Λυμίνη και τα μυαλά στην άσσφαλλτρο.
      Να μην λένε και μερικοί πως ο αείμνηστος τον έφτιαξε τον δρόμο για τα γελάδια.....
      "Αlla pio simantika pragmata sthn poli" :
      Ένα louna park με Σ.Δ.Ι.Τ ή έστω Ε.Σ.Π.Α μέσα στο φρεσκοσοβατισμένο Κάστρο για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της πόλης, ή έστω ένα καζινο για να δοθεί η ευκαιρία στον καθέναν μας να βγάλουμε κανα ψιλό..αλλά και στον Δήμο...

      το τερπνόν δια του ωφελίμου...

      Διαγραφή
  13. Έστω πως δεν ειναι πολύ δαπανηρή η κατασκευή μιας πίστας (που είναι και πολύ μάλιστα)
    Έστω πως ο παραποτάμιος χώρος δεν θα χάσει εντελώς τον φυσικό του κάλλος (που όχι απλά θα χάσει το ποτάμι αλλά και όλη η πόλη) βλ. ηχορύπανση κλπ
    Έστω πως δεν θα τρέχει ο αρτινός στους δρόμους και θα τρέχει μόνο στην πίστα.(ναι καλά...)

    Εδώ ρε μάγκες σε λίγο δεν θα έχουμε νοσοκομεία,γιατρούς, δασκάλους (δεν λέω για φαΐ να φάμε γιατί θα λαϊκίσω) και κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους να φτιάξουμε πίστες ταχύτητας?
    Ωραίες προτεραιότητες για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών.
    Όσο για τα έργα αθλοπαιδιών τα βλέπουμε χρόνια τώρα...
    ότι δεν βγάζει Κέρδη για τον Δήμο ρημάζει και ρημάζεται.
    Ας σταματήσουμε ο καθένας να σκέφτεται την πάρτη και την κ@3λα του και να κοιτάξουμε λίγο να ξυπνήσουμε να δούμε τι πραγματικά χρειάζεται αυτή η "κοινωνία" και να το διεκδικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.