18 Ιουλ 2021

Άφησαν αβοήθητα έξι 18χρονα παιδιά, θετικά στον κορωνοϊό, να περιμένουν βοήθεια επί 16 ώρες στο υπαίθριο χώρο parking του Κέντρου Υγείας Πάρου!

- Τα δύο είχαν πυρετό και ρίγη κι όμως επί ώρες έμειναν αβοήθητα!
- Ταλαιπωρούνταν, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, καθώς όλοι οι «υπεύθυνοι» δήλωναν αναρμόδιοι
- Εν μέσω τουριστικής κίνησης και 4ου κύματος, το νησί (και προφανώς δεν είναι το μόνο) αποδείχθηκε παντελώς απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα...


   Δεν βρέθηκε ένα κατάλυμα για να μείνουν έξι 18χρονοι, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό, οι οποίοι και αναγκάστηκαν να μείνουν για 16 ώρες στο υπαίθριο parking του κέντρου Υγείας της Πάρου. Τα δύο είχαν πυρετό και ρίγη κι όμως επί έξι ώρες έμειναν αβοήθητα.
   Τα παιδιά ξύπνησαν με πυρετό και πήγαν στο κέντρο Υγείας της Πάρου, γνωρίζοντας ότι πρέπει να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο καραντίνας. Όμως, το ξενοδοχείο δεν είχε διαθέσιμα δωμάτια και στα παιδιά δόθηκε η εντολή να παραμείνουν στο parking. 
   Οι ώρες περνούσαν και, λόγω της καθυστέρησης και της αδυναμίας να βρεθεί λύση, ένας πατέρας ανέλαβε τη μεταφορά των δύο παιδιών που είχαν πυρετό και περίμεναν επί έξι ώρες τουλάχιστον στον χώρο στάθμευσης.
   Ωστόσο, τα άλλα τέσσερα παιδιά έμειναν να ταλαιπωρούνται στο χώρο στάθμευσης, παρά τις προσπάθειες των γονιών τους, καθώς όλοι οι «υπεύθυνοι» δήλωναν αναρμόδιοι.
   Τελικά, πήραν τηλέφωνο και στην ΕΡΤ ζητώντας βοήθεια και αυτή επικοινώνησε με την Πολιτική Προστασία, με αποτέλεσμα να βρεθεί η λύση της μεταφοράς των παιδιών με ελικόπτερο στην Αθήνα, καθώς, εν μέσω τουριστικής κίνησης και 4ου κύματος, το νησί (και προφανώς δεν είναι το μόνο) αποδείχθηκε παντελώς απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.