12 Μαρ 2020

Αλαλούμ με περιφερόμενους ασθενείς σε Κοζάνη - Καστοριά - 19 άτομα σε καραντίνα - VIDEO

Μαραθώνιες διαδρομές δύο ασθενών μεταξύ νοσοκομείων, ιδιωτών γιατρών, ακόμα και με ταξί, ο ένας νοσηλεύτηκε αρχικά σε κοινό θάλαμο με άλλους ασθενείς


   Μαραθώνιες διαδρομές καταγγέλλουν στη Δυτική Μακεδονία, ότι έκαναν ασθενείς με κορωνοϊό μέχρι να εισαχθούν τελικά στα νοσοκομεία. Τρία είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Καστοριάς, και δεκάδες που ερευνούνται.
   Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, πρόκειται για δύο ασθενείς που πέρασαν από τουλάχιστον δύο νοσοκομεία αλλά και από δύο ιδιώτες γιατρούς.
   Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή είναι σε καραντίνα.
   Ωστόσο, υπάρχει ανησυχία αφού ο 53χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση χρησιμοποίησε και 3 φορές ταξί.



   Σύμφωνα πάντα με το kozanimedia.gr, 19 άτομα γιατροί και νοσηλευτές τέθησαν σε καραντίνα στο νοσοκομείο Κοζάνης.
   Ως κάτοικος της Σιάτιστας Κοζάνης, ο 53χρονος πήγε πρώτα στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια πήγε με ταξί, συνοδεία του αδερφού του, στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης
   Εκεί, όμως, δεν μπήκε σε καραντίνα αλλά νοσηλεύτηκε ως κοινό περιστατικό για μία ολόκληρη νύχτα σε πεντάκλινο, μαζί με άλλους τέσσερεις ασθενείς.
   Όταν διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, τότε μεταφέρθηκε με ειδικό ασθενοφόρο στο ΑΧΕΠΑ, όπου και παραμένει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.