24 Σεπ 2018

Η ΑΡΤΑ HANDBALL στα εγκαίνια του νέου αθλητικού στολιδιού της πόλης, με αγώνα επίδειξης και ένα αυτονόητο αίτημα

Δεν υπάρχει πουθενά στην Άρτα, μία πόλη άκρως χαντμπολική και με τεράστιες επιτυχίες στο άθλημα, ένα εξωτερικό γήπεδο χάντμπολ


   Ένα νέο αθλητικό κέντρο στολίδι διαθέτει από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και επίσημα ο Δήμος Αρταίων, καθώς εγκαινιάστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9, χωρητικότητας 1200 θέσεων, που βρίσκεται στους Κωστακιούς Άρτας.
   Στην τελετή των εγκαινίων, που έγιναν παρουσία πλήθους κόσμου από τον αθλητικό και όχι μόνο χώρο της Άρτας, πραγματοποιήθηκαν αγώνες χάντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ από Συλλόγους της πόλης, επιδείξεις ρυθμικής γυμναστικής, ενώ στον εξωτερικό χώρο έγιναν αγώνες επίδειξης τένις.
   Το Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2003, από το πρόγραμμα "ΕΛΛΑΔΑ 2004", με προϋπολογισμό 3.500.000 ευρώ και αφού πέρασε από αλλεπάλληλες παρατάσεις και καθυστερήσεις, που έκαναν την κατασκευή του να μοιάζει με "Γεφύρι της Άρτας", ολοκληρώθηκε φέτος, 15 χρόνια αργότερα!
   Η ΑΡΤΑ HANDBALL, συμμετείχε στα εγκαίνια του Τ9, τιμώντας με την παρουσία της ένα έργο αθλητικής πνοής για την Άρτα, που ανοίγει το δρόμο για τη διεξαγωγή διοργανώσεων μεγάλων και αντάξιων στο νέο στολίδι της πόλης.
   Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η ΑΡΤΑ HANDBALLσυμμετείχε στον αγώνα επίδειξης 30' με τον Πρωτέα και ηττήθηκε 18-7. Αγωνίστηκαν από τους άνδρες μόνο οι Μακρής-Μηλιώνης (οι υπόλοιποι αθλητές απουσίαζαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) ΚΑΙ δόθηκε αγωνιστικός χρόνος στους αθλητές της παιδικής ομάδας, που αποκόμισαν εμπειρίες και απόλαυσαν τη χαρά μίας τέτοιας εκδήλωσης.
   Στην κερκίδα βρέθηκε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και πολλοί γονείς και φίλοι της ΑΡΤΑ HANDBALL τιμώντας κι αυτοί με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση.
   Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας "Ευελπιστούμε ο νέος χώρος να δοθεί γρήγορα για αγώνες όλων των αθλημάτων, αφού αποτελεί γήπεδο όλων των αρτινών πολιτών.
   Τέλος, ζητούμε ευγενικά να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να δημιουργηθεί κι ένα εξωτερικό γήπεδο χάντμπολ με ειδικό τάραφλεξ στον περιβάλλοντα χώρο, αφού δεν υπάρχει πουθενά στην πόλη, μία πόλη άκρως χαντμπολική και με τεράστιες επιτυχίες στο άθλημα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.