3 Ιουν 2016

Εκδήλωση για την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Άρτας

Κλάδος Τροφίμων και Ποτών, διαδικασίες δημιουργίας εξαγώγιμου προϊόντος και πιθανές αγορές στόχοι

   Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Προβολή & προώθηση των τοπικών προϊόντων της Άρτας στις διεθνείς αγορές - Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Άρτας & η Enterprise Greece.
   Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:00 στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου , 2ος όροφος).
   Η εκδήλωση απευθύνεται στις εξαγωγικές και εν δυνάμει εξαγωγικές επιχειρήσεις της Άρτας.
   Στόχος της εκδήλωσης είναι η αποτελεσματικότερη προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Άρτας στις αγορές του εξωτερικού, η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.
   Τα στελέχη της Enterprise Greece θα παρουσιάσουν τον Κλάδο Τροφίμων και Ποτών, θα αναπτύξουν τις διαδικασίες δημιουργίας εξαγώγιμου προϊόντος και θα αναφερθούν σε πιθανές αγορές στόχους.
   Θα ακολουθήσει συζήτηση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
19.00 Χαιρετισμός, κ. Χρήστος Παπάζογλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας
19.10 Χαιρετισμός, κ. Χρήστος Στάικος, Πρόεδρος Enterprise Greece
19.20 Παρουσίαση «Ο Κλάδος Τροφίμων και Ποτών», κ. Αντώνης Γραβάνης, Αν. Διευθυντής Αγροτικών Προϊόντων, Τροφίμων και Ποτών, Enterprise Greece
19.40 Παρουσίαση «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες», κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Enterprise Greece
20.15 «Συνοπτική Παρουσίαση πιθανών αγορών στόχων», κ. Γιώργος Παπαστεργιόπουλος, Διευθυντής Πληροφόρησης & Υποστήριξης Επιχειρήσεων, Enterprise Greece
20.30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.