5 Μαρ 2016

Η διαπλοκή στρέφεται τώρα εναντίον -ποιου άλλου;- του αρμόδιου για την καταπολέμηση της Διαφθοράς

Δ. Παπαγγελόπουλος: Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της

   Τελικά, η "παράγκα" της διαπλοκής παραείναι προβλέψιμη. Τα έβαλαν με τον Νίκο Παππά, λόγω του νόμου για τα ΜΜΕ και του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, σημάδεψαν τον Χρήστο Σπίρτζη, ως συναρμόδιου του Παππά, αλλά και για το stop που τους έβαλε στο φαγοπότι των εθνικών οδών, εστίασαν στον Τρύφωνα Αλεξιάδη, που τους έχει τσακίσει με τις λίστες των φοροληστών και τώρα, τι πιο φυσικό, επιτίθενται στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, αρμόδιο για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
   Με αφορμή μια "καταγγελία" της κας Τσατάνη, που ήδη ελέγχεται πειθαρχικά από την πρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργό, Βασιλική Θάνου, για τους "χειρισμούς" της στην περίπτωση Βγενόπουλου, επιτίθενται στον Δ. Παπαγγελόπουλο, με προφανή στόχο να αφαιρέσουν το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα της ηθικής ακεραιότητας του Δ. Παπαγγελόπουλου, αλλά και το τεκμήριο της αντικειμενικότητας στην αντιμετώπιση των υποθέσεων, ώστε να μπλοκάρουν, έστω και στο παρά- πέντε, τις δικαστικές αλλά και πολιτικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βόμβες στην ζωή του τόπου.
Ο Δ. Παπαγγελόπουλος προχώρησε αμέσως στην κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος του Βήματος της Κυριακής, κάνοντας λόγο για παραλήρημα της διαπλοκής "λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού". Συγκεκριμένα, αναφέρει:
   "Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της. 
   Η κα Τσατάκη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία επικαλείται της επίσκεψης της δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω. 
   Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάκη. 
   Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του"
   Πάντως, μιας και μιλάμε για προβλέψιμο σύστημα λασπολογίας και υπονόμευσης όσων αντιμάχονται την "παράγκα" της διαπλοκής, μπορούμε με άνεση να διακινδυνεύσουμε την εξής πρόβλεψη: Είναι θέμα ωρών, άντε μιας-δυο ημερών, να παρέμβει πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ., που, μετά το δημοσίευμα του Βήματος, θα διαρρηγνύει με ιερή οργή τα ιμάτιά του και θα ζητά επιτακτικά την παραίτηση Παπαγγελόπουλου. Λέτε;

UPDATE: Δυο μέρες μετά το κείμενο που διαβάσατε παραπάνω, όπου γράφω: "μιας και μιλάμε για προβλέψιμο σύστημα λασπολογίας και υπονόμευσης όσων αντιμάχονται την "παράγκα" της διαπλοκής, μπορούμε με άνεση να διακινδυνεύσουμε την εξής πρόβλεψη: Είναι θέμα ωρών, άντε μιας-δυο ημερών, να παρέμβει πρωτοκλασάτο στέλεχος της Ν.Δ., που... θα ζητά επιτακτικά την παραίτηση Παπαγγελόπουλου.
   Διαβάζω σήμερα, απόγευμα 7 Μαρτίου 2016, ότι: "Την παραίτηση Παπαγγελόπουλου ζήτησε το πρωί, μέσω του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης"
ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.