30 Απρ 2015

Η εργατική πρωτομαγιά στην Άρτα

Απεργιακή συγκέντρωση, πορεία, εκδήλωση αλληλεγγύης και στήριξης στους εργαζόμενους του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου της ΒΙΟΜΕ και συλλογική Κουζίνα από Όλους για Όλους στην Χ'ΑΡΤΑ

   Το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής Άρτας καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, της άνεργους, κάθε πολίτη που έχει πληγεί από τα μνημόνια, να πάρουν μαζικά μέρος στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, διεκδικώντας το δικαίωμα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των άνεργων, του λαού στη ζωή με αξιοπρέπεια.
   Το πρωί της Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιηθεί στις 10 π.μ. απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Άρτας και θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της Άρτας, με κατάληξη την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα γίνει η κεντρική συγκέντρωση των συνδικάτων.
   Μετά την πορεία και την συγκέντρωση, το ΜΕ.Τ.Α Άρτας και το Σωματείο Βάσης Ανέργων Άρτας διοργανώνουν στο εναλλακτικό καφενείο Χ’ΑΡΤΑ, στην...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.