3 Απρ 2015

Αφορολόγητο 12.000 και αντικατάσταση ΕΝΦΙΑ

Από το πρωτοσέλιδο στην ΑΥΓΗ

   Σταθερά προσηλωμένη στην υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων παραμένει η κυβέρνηση, παρά τις δυσκολίες που συναντά στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και την ακάματη προσπάθεια των πρώην κυβερνώντων να παρεκκλίνει της πορείας της ώστε να "δικαιωθεί" η πολιτική τους.
   Πέραν των νομοσχεδίων που έχουν ήδη περάσει ή κατατίθενται προσεχώς στη Βουλή, ο Γιάννης Βαρουφάκης διευκρίνισε χθες ότι το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ θα ισχύσει από τα εισοδήματα του 2015 που θα δηλωθούν το 2016, καθώς επίσης ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά.
   Εντός του έτους, όπως διευκρίνισε η Νάντια Βαλαβάνη, θα αντικατασταθεί και ο ΕΝΦΙΑ από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, στον οποίο θα επαναπροσδιοριστούν τα κριτήρια για την πρώτη κατοικία. Επίσης, δεν θα ισχύσει η φορολόγηση ενοικίων που δεν εισπράχθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.