29 Ιαν 2015

Μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η Ελπίδα νίκησε!

   Σήμερα ζούμε ιστορικές στιγμές. Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του στο ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τον δρόμο στην Ελπίδα. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Δεσμευόμαστε ότι δεν θα τον διαψεύσουμε.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη να συγκροτήσει μια κυβέρνηση που θα ανήκει σε όλο το λαό. Μια κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας, που θα προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και θα διαπραγματευτεί στην Ευρώπη, βάζοντας τέρμα στα μνημόνια, στη λιτότητα, στην υποτέλεια, στη μιζέρια.
   Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του όμως, έστειλε μήνυμα αλλαγής και σε όλη την Ευρώπη. Η αυριανή μέρα θα είναι μέρα αλλαγής όχι μόνο για τον Ελληνικό λαό αλλά και για όλους τους Ευρωπαϊκούς Λαούς. Μέσα από την καρδιά μας στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους συμπολίτες μας, άντρες και γυναίκες, που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Στέλνουμε επίσης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα νέα παιδιά, που ακουμπούν επάνω μας την ελπίδα τους γα ένα καλύτερο μέλλον, σε μια καλύτερη πατρίδα.
   Στέλνουμε τέλος κι ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους ανθρώπους της Αριστεράς, στους κοινωνικούς αγωνιστές, σ΄ αυτούς που ακούραστα και για πολλά χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, πάλεψαν με συνέπεια, επιμονή κι ανιδιοτέλεια, για να έρθει η σημερινή μέρα. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα κινήματα, στις δομές αλληλεγγύης, στους αγώνες στις δράσεις και στις πρωτοβουλίες για μια καλύτερη ζωή. Αυτή η μέρα τους ανήκει. Ανήκει σ΄ αυτούς που έφυγαν αλλά και σ΄ αυτούς που θα έρθουν.
   Η Ελπίδα έφτασε! Η Ελλάδα σίγουρα θα προχωρήσει!

4 σχόλια:

  1. ΑΦΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ .ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ? ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΟΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ?ΠΩΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ.BIG CAT ALEXIS.ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ . ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ?ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ. .ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΣΜΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΣΑΝΜΑΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΚΡΕΒΒΑΤΩΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ,ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ,ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΩΣ . ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΛΗ ,ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕΛΙΔΑ.Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΙΚΗΣΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ψεκάζουν εσάς τώρα οι ΑΝΕΛ κι ο Κ(Χ)ΑΜΕΝΟΣ; Κυβέρνηση αριστεράς με τους Λεπέν της Ελλάδας, δε γίνεται. Άντε γειά....

      Διαγραφή
    2. Έπρεπε, μήπως, να κάνει με τον Μπόμπολα ή μήπως καθόλου; Κυβέρνηση αριστεράς είναι αυτή που έχει σαν πρώτη προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού

      Διαγραφή
  2. ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΟΨΥΧΑΡΟΚΑΒΑΛΛΗΜΕΝΟ?ΑΦΟΥ Ο "ΣΟΦΟΣ" ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΟΙ - ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ ΝΔΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ - ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.