10 Ιαν 2015

Οι πυροσβέστες της Άρτας έκοψαν την βασιλόπιτα με την Όλγα Γεροβασίλη

Κοντά σ' αυτούς, που, παρά τα προβλήματα, κάνουν το καθήκον τους, βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους την σωματική ακεραιότητα


   Η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, παραβρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου στην κοπή βασιλόπιτας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άρτας.
   Η βουλευτής Άρτας ευχήθηκε στον διοικητή και στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εξήρε την προσφορά των Ελλήνων πυροσβεστών, που, παρά τα προβλήματα, κάνουν το καθήκον τους, βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους την σωματική ακεραιότητα.
   Η Όλγα Γεροβασίλη τόνισε πως η αυριανή κυβέρνηση της αριστεράς, θα βρίσκεται στο πλευρό των πυροσβεστών και θα δώσει λύση στα σοβαρότατα προβλήματα των πυροσβεστικών υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, την αξιοποίηση του συνόλου του προσωπικού του Π.Σ., την βελτίωση των οργανωτικών δομών, αλλά και την οικονομική κατάσταση του πυροσβεστικού προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.